S Male škole sirove hrane u Rijeci, ožujak 2018.

Iako vremenski uvjeti kroz Gorski Kotar, uz ledenu kišu, nisu obećavali, ipak sam uspjela doputovati do Rijeke i provesti dva prekrasna dana s polaznicama željnim novih znanja. Dobile su puno odgovora, puno informacija i još više motivacije da sve naučeno primjenjuju i dalje i da ostanu vjerne svojoj odluci da se mijenjaju. Neke od njih su čak ovu odluku donijele na samoj Maloj školi, iako to nisu planirale, ali su bile toliko inspirirane i dovoljno znatiželjne da su odlučile probati. Želim im da u tome ustraju i da za par tjedana podijele s nama sve pozitivne promjene, a nadam se i velike transformacije koje su doživjele. :)

Uz pregršt znanja, polaznici su dobili i skriptu s 50-ak dosad neobjavljenih recepata Zelenariuma koja će im pomoći da u naredna 3 tjedna s lakoćom konzumiraju hranu bez kuhanja, na bazi prave hrane, bez industrijskih proizvoda, samo biljnog porijekla. Očekujemo značajne pomake, jako smo znatiželjni i jedva čekamo rezultate! Osim toga, u zatvorenoj Facebook grupi Moj Zelenarium smo se nastavili družiti, razmjenjivati iskustva i ideje i pitati međusobno za savjete. Ova grupa pokazala se kao odličan bonus za sve one koji žele ostati motivirani i dosljedni odluci da se kvalitetno hrane.

Ispred nas su još Split, Osijek i Zagreb (novi datum!). Ako si blizu nekom od ovih gradova, eto idealne prilike da se pridružiš i osiguraš si mjesto za jedinu školu u životu koju ćeš voljeti. :)

U nastavku su komentari sudionika koji na najbolji mogući način dočaravaju kakva je bila Mala škola sirove hrane u Rijeci:

‘Tina je izuzetna osoba koja na jedan zanimljiv način educira i prezentira o hrani, o životu, o energijama. Rekla bi jednom riječju LIFE COACH. Puno sam naučila i nadam se da ću sve naučeno primjenjivati. Veliko hvala i veliki pozdrav i pusa.’

‘Jedino što ću reći; ljubav koju prenosite u ono što radite – TO SE OSJEĆA U HRANI. Hvala puno!’

‘Bila sam već u Puli i zbog toga sam odlučila ponoviti jer su recepti svi fini i pozitivna atmosfera, sve je praktično.’

‘Iscrpno i nadahnjujuće. Hvala Tina!’

‘Bilo mi je jako zanimljivo i korisno. Tina je jako inspirativna, ugodna i puna znanja. Došla bih opet. Nadam se novoj radionici iz prirodne kozmetike. :)’

‘Ovo nam je trebalo. Prezadovoljna sam. Sve je super.’

‘Sve super:)!!! Hvala! <3’

‘Inovativno, inspirativno, edukativno… Hvala, Tina! Mi bi još!’

‘Informativno, konkretno, nepretenciozno.’

‘Prekrasno iskustvo.’

‘Vrlo interesantna radionica, dobra i stručna voditeljica.’

‘Predivno sve, apsolutno SVE je FENOMENALNO. Beskrajna Vam hvala, samo naprijed, svako dobro.’

Prijavi se još danas i osiguraj svoje mjesto na Maloj školi sirove hrane:

SPLIT, 10. i 11. 3. 2018.

OSIJEK, 17. i 18. 3. 2018.

ZAGREB, 14. i 15.4. 2018.NOVO!

Ostatak vesele atmosfere pogledaj u galeriji slika niže. :)

Za kraj, veliko hvala Greencajgu na poklon paketima i vaučeru s popustom, kao i VerViti  na vaučeru s popustom. Hvala i KuHarmoniji što nam je i ovaj put otvorila vrata svoje kuhinje.