Prijavi se na Summer Beach Challenge 2022 i do ljeta postani nova osoba

Pred nama je jedno potpuno novo, slobodno ljeto. Moguće da te već počela hvatati “panika” oko hodanja u kupaćem, plaže i odmora. Svake godine si obećaš da ćeš na vrijeme odabrati plažu na kojoj ćeš provesti zasluženi godišnji odmor i da ćeš baš to ljeto postići “savršenstvo”, po svojoj definiciji savršenstva. Moja je definicija savršenstva balans uma i tijela. Upravo ću ti kroz ovaj izazov pokazati kako ja to postižem i inspirirat ću te da se izazoveš ove godine da zaista zablistaš na plaži i izbjegneš stresne situacije ili kako da naučiš lakše se nositi s njima.

Od 27. 5. 2022. uživat ćemo u smoothijima i sirovim ručkovima, prema mojim receptima! Uz to, radit ćemo i mentalne tehnike koje će ti osigurati da u ljeto uploviš što opuštenije i svjesnije. Tu su i super zanimljivi gosti koji će ti pomoći da se dodatno pokreneš!

Nastavi čitati

Mala škola sirove hrane POČETNA ili NAPREDNA (cijela 2022.)

Sirova hrana bazirana na bilju (eng. plant based) i hrana bez industrijskih proizvoda (eng. wholefoods), donosi mladost, ogromnu energiju, ljepotu, zdravlje i vitalnost za mnoge ljude diljem svijeta. Ako i ti želiš promijeniti svoj život i osjetiti što će tebi donijeti promjena prehrane, Mala škola sirove hrane POČETNI STUPANJ je idealan početak tvog puta.

A ako želiš svoju prehranu podići na novi, zdraviji, zeleniji nivo i već dobro barataš miksanjem smoothija, u salatama si ekspert, ali želiš proširiti svoj meni ili si u potrazi za novim idejama i znanjima u pripremi sirove hrane jer ti je jelovnik koji pripremaš postao monoton, Mala škola sirove hrane NAPREDNI STUPANJ pravi je odgovor za tebe.

Maloj školi sirove hrane – POČETNA, kroz dva dana, naučit ćeš kako brzo i jednostavno pripremati zdrave i hranjive obroke i deserte bez umjetnih dodataka i kuhanja i kako ih na najlakši način uvesti u svoj život, uskladivši poslovne i privatne obaveze i pripremu obroka. Ne moraš preseliti na pusti otok da bi se promjene u tvojoj prehrani ostvarile. Kako je to moguće, saznaj u Maloj školi. :)

U Maloj školi sirove hrane – NAPREDNA, kroz dva dana ćeš naučiti kako pripremati sirove obroke koji ne spadaju u kategoriju početničkih. Iako, naći će se i neki jednostavniji recepti, samo zato da te ne obeshrabrim potpuno. :)

Nastavi čitati

Tjedni Mind Gym by Tina

Već duže vrijeme vodim tjednu vježbaonicu mentalnih tehnika. Želim ju podijeliti i s tobom i pozvati te da se pridružiš. Vježbaonica za cilj ima otvoriti nas prema mogućnostima i snazi našeg uma, kojeg neopravdano zanemarujemo. S druge strane, nije ni čudno, jer nas ni roditelji ni škola nisu učili da ga možemo iskoristiti. Toliko je moćan da mogu reći da praktički možeš početi živjeti novi život u ovom životu (moj slučaj). Ako te zanima i ako se osjećaš spremno za ‘zasukati rukave’, pridruži nam se.
 
Zajedno vježbamo smanjiti stres, a povećati količinu zadovoljstva životom. 20 godina radila sam odgovorne, zahtjevne i ekstremno stresne menadžerske poslove. Prostora za greške nije bilo. Tražilo se savršenstvo. Čudila sam se mom visokom kolesterolu, iako nisam imala problema s kilogramima. Čudila sam se i skoro svakodnevnim osjećajima bespomoćnosti da izbacim stres iz sebe. Dok jednog dana nisam naučila da je to moguće i da moja pomoć ima strukturu i oblik. I da je jednostavno. Ovo nas ne uče u školi ili na fakultetu. A trebali bi. Jer, život i tempo odrasle osobe (koji ne obuhvaća samo posao) skoro pa pod normalno podrazumijeva stres.
 
ZATO samo odlučila sve ono što je meni pomoglo prenijeti i na druge. Pomoći im u tom vrtlogu stresa. Probaj i ti, vjerujem da će ti pomoći.
 
Čim čitaš ovo, postoji razlog zašto baš ja, zašto baš ovaj tekst. :) 
 
Mentalna higijena jednako je važna kao i higijena tijela, stoga, ovo je idealno mjesto da ju redovito održavaš, i to s grupom ljudi. U grupi je sve ljepše i intenzivnije, tome smo se već uvjerili na Zelenarium izazovima.
 
Probaj kako je to i ovdje. Bez ikakvog ‘moram’. Ovdje su svi koji osjećaju da to žele. Zato nam i je lijepo i učinkovito. :)

Nastavi čitati

Kupi svoju SKRIPTU RECEPATA iz bilo kojeg Zelenarium izazova

Zbog velikog interesa i broja pitanja, možete li dobiti recepte iz mojih prošlih izazova, odlučila sam vam to i omogućiti. Jer, jedna od mojih najvećih želja je širenje sirove hrane i promjene života i životnih navika što je moguće većeg broja ljudi. Bez obzira na to želiš li samo povećati količinu zdravih obroka ili možda želiš u potpunosti promijeniti prehranu ili veće jesi pa ti sada samo fali ideja, nema veze, bitno je da uživaš u prirodnoj hrani koja u sebi, upravo zato što nije termički obrađena, ima sačuvanu svu mudrost i savršenstvo koje nam je majka priroda namijenila. Veganska prehrana je već neko vrijeme trend, a nekako mi se čini i da se polako pretvara u ono što je njena sigurna budućnost, a to je: da bude osnova prehrane ljudske vrste. Ako je uz to još i sirova, ništa bolje. :) 

Nastavi čitati