Miksaj SLASTICE IZ BLENDERA: 5 dana online

Istaknuto

Želiš li izbjeći stres oko kuhanja i pečenja za blagdane? 

Slastice iz blendera je 5-dnevni online izazov odnosno program, za sve koji žele super ukusne deserte, uz malo vremena i bez komplikacija. Uz to, zagarantirana je odlična atmosfera i motivacija koju pruža grupa.

Slastice bez glutena, šećera, brašna, maslaca i jaja su nešto o čemu mnogi maštaju jer ih žele zamijeniti zdravijim namirnicama.

5 RAZLOGA ZBOG KOJIH SE TREBAŠ PRIJAVITI

  • Nauči jednostavne recepte bez pečenja
  • Osvoji vrijedne nagrade
  • Budi dio podržavajuće i pozitivne grupe
  • Sudjeluj iz udobnosti svog doma
  • Uštedi vrijeme
  • Cijeli program možeš prilagoditi svom dnevnom rasporedu

Nastavi čitati

ONLINE video radionica: Blagdanski kolači bez pečenja

Fali li ti motivacije za blagdanske kolače i želiš li probati njihovu zdraviju alternativu, kupi moju online blagdansku radionicu “Blagdanski kolači bez pečenja”. U njoj se nalaze 4 recepta, koja ćeš dobiti i u .pdf obliku. Odlična stvar je što ćeš ju tijekom cijele godine, iz udobnosti svog doma, moći iznova pogledati i uživati u izradi i degustaciji kolača.

Nastavi čitati

Knjižica recepata: Zimski deserti bez pećnice

Koliko god voliš pripremati deserte za sebe i drage ljude, često ne znaš što ćeš pripremiti. Često ti nedostaje malo inspiracije. Želiš probati nešto novo. “Muke po pripremanju deserata” najviše su izražene za blagdane. Zato ja imam rješenje za to, ali i za one koji žele deserte bez pečenja i kuhanja. :)
Nastavi čitati

Kupi svoju SKRIPTU RECEPATA iz bilo kojeg Zelenarium izazova

Zbog velikog interesa i broja pitanja, možete li dobiti recepte iz mojih prošlih izazova, odlučila sam vam to i omogućiti. Jer, jedna od mojih najvećih želja je širenje sirove hrane i promjene života i životnih navika što je moguće većeg broja ljudi. Bez obzira na to želiš li samo povećati količinu zdravih obroka ili možda želiš u potpunosti promijeniti prehranu ili veće jesi pa ti sada samo fali ideja, nema veze, bitno je da uživaš u prirodnoj hrani koja u sebi, upravo zato što nije termički obrađena, ima sačuvanu svu mudrost i savršenstvo koje nam je majka priroda namijenila. Veganska prehrana je već neko vrijeme trend, a nekako mi se čini i da se polako pretvara u ono što je njena sigurna budućnost, a to je: da bude osnova prehrane ljudske vrste. Ako je uz to još i sirova, ništa bolje. :) 

Nastavi čitati