Mala škola sirove hrane (2 dana x 4 sata), 19. i 20.5. 2018., SPLIT

Sirova hrana bazirana na bilju (eng. plant based) i u što prirodnijem obliku (eng. whole food) čarobna je formula mladosti, ogromne energije, ljepote, zdravlja i vitalnosti za mnoge ljude diljem svijeta. Ako i ti želiš promijeniti svoj život i živjeti njegovu najljepšu verziju, Mala škola sirove hrane je idealan početak tvog puta.

U Maloj školi sirove hrane, kroz dva dana, nauči kako brzo i jednostavno pripremati zdrave i hranjive obroke i deserte bez umjetnih dodataka i kuhanja i kako ih na najlakši način uvesti u svoj život. Uravnoteži svoju tjelesnu masu, očisti organizam i uživaj u promjenama koje ti slijede.

VAŽNO: Ne moraš preseliti na pusti otok da bi se te promjene ostvarile. Kako je to moguće, saznaj u Maloj školi. :)

PROGRAM

1. DAN – OSNOVE SIROVE PREHRANE:

Prvi dio:
Zašto uvesti sirovu hranu
Kako uvesti sirovu hranu (nabavka namirnica, planiranje, čuvanje hrane)
Koji uređaji su potrebni
Što jesti u danu
Dodatak: čime zamijeniti kavu

Drugi dio:
Pripremamo doručak
Pripremamo ručak
Pripremamo desert

2. DAN – BILJNI MLIJEČNI PROIZVODI I DEHIDRIRANJE:

Prvi dio: Mliječni proizvodi, uz fermentiranje (mlijeka, namazi, pudinzi, fermentirani jogurti, fermentirani sirevi). Pripremamo tri recepta.

Drugi dio: Dehidriranje (krekeri, kruhovi, čipsevi, palačinke, granola…). Pripremamo tri recepta.

Prvi dan pripremit ćemo četiri recepta, jer je prvi dio dana pretežno teoretski, a drugi dan ćemo pripremiti ukupno šest recepata. Sve namirnice su uključene u cijenu, kao i degustacija svega što ćemo pripremati.

2018. godina će biti godina velikog preokreta po pitanju prehrane i pogleda na vrstu hrane koju jedemo. Pridruži se ljudima koji su već dio ove promjene i započni najbolji dio svog života – odmah.

Predavač: Tina Uglješić. Autorica sam bloga Zelenarium, s više od 5 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje i sama sam svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

 

Ovo su samo neki dojmovi polaznika iz Splita koji će ti još bolje opisati atmosferu i kvalitetu Male škole:

‘Čekala sam godinu dana da dođete u Split i oduševljena sam svime. Tina je zakon, a takva je i hrana koju nam je spremala.’

‘Ovo je otkriće! Tina, super si kao predavač i osoba! Tako vesela, pozitivna, Škola sirove hrane je nešto najbolje šta sam otkrila! Hvala na prenesenom znanju! Jedva čekam početi kuhati tj. ne kuhati! Sirovo je zakon! Prefino! Top! Mljac!’

‘Hrana jako ukusna i raznovrsna. Tina je draga osoba koja nam je prenijela puno savjeta i informacija. Motivirala me je!!!’

‘Preporučam toplo Malu školu sirove hrane jer je vrlo korisna, edukativna, poticajna i gušt je degustirati razne sirove delicije. <3’

‘Hvala Tina na entuzijazmu, znanju, dobroj pripremi i volji do detalja objasniti i podijeliti iskustva. S radošću ću Malu školu sirove hrane i Zelenarium preporučiti svojim poznatima te se nadam da ćemo se opet sresti na nekoj daljnjoj radionici. Želim Vam puno uspjeha i pratit ću sa zanimanjem daljnji Zelenarium razvoj. <3’

‘Poučno, ugodno i za svaku preporuku. Tina je simpatična, jednostavno i razumljivo objašnjava. Atmosfera je bila ugodna i vesela.’

‘Na Maloj školi se doživi lakoća – kako zdravo može biti ne samo ukusno nego i pravi gurmanluci!!!’

‘Oduševljena sam! Predivna energija. U potpunosti primjenjivo i prilagodljivo. Isključivost je u potpunosti isključena i to me je u potpunosti oborilo s nogu. :)’

‘Jako ugodna atmosfera, predavačica jasna i zanimljiva i poticajna. Nadam se da ću ustrajati u izazovu sirove hrane!!!’

‘Tina – jednostavna, organizirana, s lakoćom prenosi načine pripreme i “razbila” mi je uvjerenja da je to komplicirano za svakodnevni život. Uživala sam u načinu rada, u društvu s Tinom i ostalim članovima i naravno u FANTAZIJI OKUSA!

Kada i gdje: 19. i 20. 5. 2018., od 9:00 do 13:00 sati u Hotelu Slavija, Split, pod pokroviteljstvom restorana Para di šoto.

Cijena: 890 kn (PDV uključen). Za prijave i uplate do 11.5.2018., ostvari 10% popusta i uživaj na Maloj školi sirove hrane po cijeni od 801 kn (PDV uključen).

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih Malih škola ili radionica. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave radionica. :)

Raspored ostalih radionica/predavanja Zelenariuma možete naći ovdje, a ako na popisu ne možete naći radionicu koja vam odgovara prema mjestu ili vremenu održavanja, uvijek me možete kontaktirati.

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR8724020061100713043
Primatelj: OUT LOUD d.o.o., Barčićeva 10, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Mala škola sirove hrane Split.

Pogledaj kako nam je bilo na Maloj školi do sada: Zagreb, Rijeka, Split, Osijek.

Ako imaš dodatnih pitanja, javi mi se u Facebook inbox ili pošalji mail.

Vidimo se. :)

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)