S Male škole sirove hrane – POČETNI stupanj, Zagreb, svibanj 2019.

Kad god održavam početnu Malu školu sirove hrane, uvijek se iznenadim koliko su moji polaznici istinski sretni jer uče nešto novo i pritom toliko uživaju. U tim trenucima, i ja sam posebno ozarena i sretna jer mogu prenijeti svoje iskustvo i znanje te podijeliti sreću s tako divnim ljudima.

Iako su slastice uvijek pri vrhu favorita, sirovi špageti od tikvica pobiru redom pozitivne komentare. Ukusno i hranjivo! Uživali smo u zajedničkoj pripremi, korak po korak, a degustacija nam je bila još i slađa.

Kao što i priliči, degustaciju smo završili neodoljivom sirovom čokoladnom tortom.

Meni su, kao i uvijek, posebno dragi dojmovi mojih polaznika. Što se ovoj dinamičnoj grupi najviše svidjelo, možeš pročitati u nastavku:

‘Inspirativno, dobro društvo, fina energija, dobra hrana, sve baš kako treba. Svakako ću radionicu preporučiti prijateljima.’

‘Nova saznanja, nova prijateljstva i moj neobuzdani spontanitet!’

‘Ti si genijalna, vrlo karizmatična, a opet jednostavna, interesantna, ulijevaš povjerenje. Obzirom da su moji doma rekli da će otići kod bake ako postanem vegan, daješ mi nadu da se to ipak može. ?

‘Zanimljiva, informativna i edukativna škola s prekrasnom crvenokosom učiteljicom. ?

‘Zanimljivo, fino i edukativno!’

‘Opuštena i pozitivna atmosfera, velika predanost predavačice da prenese znanje.’

‘Zanimljivo predavanje i ukusna hrana.’

Ako želiš sudjelovati na nekoj od idućih edukacija i uvesti velike, pozitivne promjene u svoj život, prijavi se na neku od edukacija, prati novosti na Zelenarium Facebook stranici i na blogu te budi ukorak s najnovijim događanjima.

Želiš li sudjelovati na naprednom stupnju Male škole sirove hrane, požuri i prijavi se, zauzmi svoje mjesto već danas, za uplatu do 27.5. ostvaruješ 10% popusta, a ako dovedeš partnera/partnericu, za nju/njega ostvaruješ čak 50% popusta!

Dodaj naprednu Malu školu u svoj Google kalendar: 

Imaš li pitanja, slobodno me kontaktiraj! ?

Šaljem ti zelene pozdrave,

Tina

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)