Na testu: sokovnik za hladno prešanje VerVita Elite (Kuvings EVO820)

Ovih dana imala sam priliku testirati sokovnik za hladno prešanje VerVita Elite proizvođača Kuvings (model EVO 820).

Kao što to obično biva, prve dojmove dobivamo kroz izgled. Ovaj sokovnik je odmah dobio pridjeve: kompaktan i lijep.

Pročitaj više

Blender Blendtec Designer 725 i Twister Jar

‘Will it blend? That is the question.’ – legendarne su riječi. Teniske loptice, iPhone, metalni autići, palice za golf, barbike, kreditne kartice, žarulje, kliješta za orašaste plodove, konzerve s gaziranim pićima,… sve to i još mnogo drugoga miksao je u blenderu Tom Dickson, Pročitaj više

Magimix Compact 3200XL multipraktik

Magimix-00

Cijenite li svoju kuhinju i hranu koju pripremate, multipraktik (u službenoj prodaji: procesor za hranu) je jedan od uređaja koje ćete htjeti posjedovati pod obavezno.

Ako ste od roditelja naslijedili nekorišteni multipraktik koji su dobili na vjenčanju i ako ste ga, kao primjerice ja, uništili pokušavajući izmiksati korijen komorača pa ste onda naslijedili nekorišteni multipraktik koji je vaša šogorica dobila na svojem vjenčanju i ako ste i njega, kao primjerice ja, uništili pokušavajući dobiti maslac od badema te ako se nalazite u situaciji da morate odlučiti što ćete pošteno kupiti, zastanite na trenutak i pročitajte ovaj post, mogao bi vam biti od pomoći.

Pročitaj više

VerVita SuperBlend blender

VerVita-Superblend-00

Zelenarium sam počela pisati posjedujući blender koji je koštao 149,99 kn. Međutim, sirova hrana me kao moj novi način prehrane toliko osvojila da sam na blogu počela objavljivati recepte koristeći isključivo taj jeftini blender. Ništa me nije moglo spriječiti :)

Bez obzira na to što mi se iz današnje perspektive čini smiješno da sam, na primjer, kremu od indijskih oraščića radila upravo s tim blenderom, svaki put kada se toga sjetim sama sebi kažem: “Svaka ti čast na volji, upornosti i hrabrosti!”. Ako ste ikada pokušali raditi spomenutu kremu u tako slabom blenderu, znat ćete o čemu pričam.

Pročitaj više

VerVita XXL sokovnik

Ver-Vita-XXL-20

Ako ste u potrazi za načinom kako očuvati, ali i vratiti zdravlje, sokovnik za hladno prešanje, poput VerVita XXL, bit će jedan od prvih na vašem popisu kupnje kuhinjskih aparata. Budući da su u paketu VerVita XXL sokovnika, uz sito za sokove, uključeni i sito za smoothije i sito za sladolede, možda će biti i jedini od aparata koje ćete trebati jer je ovo pravi 3u1 uređaj.

Bez obzira na to što je u mom redoslijedu nabavke prvi bio blender, a potom i dehidrator, neminovno im se pridružio i sokovnik.

Pročitaj više