Na testu: sokovnik za hladno prešanje VerVita REVO830 (Kuvings)

Ovih dana testirala sam sokovnik za hladno prešanje Vervita REVO830, proizvođača Kuvings.

Budući da obično prve dojmove dobivamo kroz izgled, ovaj sokovnik je odmah dobio pridjeve: solidan i moderan.

Nastavi čitati

Na stolu: Eva filter za vodu

Ovaj samostojeći filter za vodu otkrio mi je prijatelj koji je proučavao filtere za svoju kućnu upotrebu te je naišao na Eva filter, koji ga je toliko oduševio da ga je odlučio sam početi uvoziti u Hrvatsku. Danas je ovaj filter za vodu već dobro poznat mnogima. No, odlučila sam se i ja napisati svoje dojmove o ovom filteru, za slučaj da spadate u rijetke koji o njemu ne znaju ništa ili znaju malo.

Nastavi čitati

Na testu: sokovnik za hladno prešanje VerVita Elite (Kuvings EVO820)

Ovih dana imala sam priliku testirati sokovnik za hladno prešanje VerVita Elite proizvođača Kuvings (model EVO 820).

Kao što to obično biva, prve dojmove dobivamo kroz izgled. Ovaj sokovnik je odmah dobio pridjeve: kompaktan i lijep.

Nastavi čitati

Blender Blendtec Designer 725 i Twister Jar

‘Will it blend? That is the question.’ – legendarne su riječi. Teniske loptice, iPhone, metalni autići, palice za golf, barbike, kreditne kartice, žarulje, kliješta za orašaste plodove, konzerve s gaziranim pićima,… sve to i još mnogo drugoga miksao je u blenderu Tom Dickson, Nastavi čitati

Magimix Compact 3200XL multipraktik

Magimix-00

Cijenite li svoju kuhinju i hranu koju pripremate, multipraktik (u službenoj prodaji: procesor za hranu) je jedan od uređaja koje ćete htjeti posjedovati pod obavezno.

Ako ste od roditelja naslijedili nekorišteni multipraktik koji su dobili na vjenčanju i ako ste ga, kao primjerice ja, uništili pokušavajući izmiksati korijen komorača pa ste onda naslijedili nekorišteni multipraktik koji je vaša šogorica dobila na svojem vjenčanju i ako ste i njega, kao primjerice ja, uništili pokušavajući dobiti maslac od badema te ako se nalazite u situaciji da morate odlučiti što ćete pošteno kupiti, zastanite na trenutak i pročitajte ovaj post, mogao bi vam biti od pomoći.

Nastavi čitati

VerVita SuperBlend blender

VerVita-Superblend-00

Zelenarium sam počela pisati posjedujući blender koji je koštao 149,99 kn. Međutim, sirova hrana me kao moj novi način prehrane toliko osvojila da sam na blogu počela objavljivati recepte koristeći isključivo taj jeftini blender. Ništa me nije moglo spriječiti :)

Bez obzira na to što mi se iz današnje perspektive čini smiješno da sam, na primjer, kremu od indijskih oraščića radila upravo s tim blenderom, svaki put kada se toga sjetim sama sebi kažem: “Svaka ti čast na volji, upornosti i hrabrosti!”. Ako ste ikada pokušali raditi spomenutu kremu u tako slabom blenderu, znat ćete o čemu pričam.

Nastavi čitati