Radionica Očisti tijelo uz raw food

Zeleni-Zmaj-Zelenarium-radionica-06

Kada noć prije radionice kreneš pripremati tortilje kako bi bile svježe spremljene za radionicu pa smiksaš dvostruku smjesu i shvatiš da je apsolutno nejestiva zbog gorčine užegnutih lanenih sjementi te ju cijelu baciš, očaj je najblaža riječ kojom mogu opisati stanje u kojem sam se našla. U tom trenutku sam shvatila da nema predaje i prebacila se na plan B pa sam pripremila sirovi sushi, bez riže i ribe!

I tek nakon svega proživljenog, došao je najbolji trenutak, u kojem sam shvatila da su svi gosti radionice oduševljeni mojim planom B i da nekada stvarno treba znati odustati od plana :) Sirove tortilje će ionako doći na red neki drugi put.

Zeleni-Zmaj-Zelenarium-radionica-02

U intimnoj i pozitivnoj atmosferi i ambijentu Zelenog Zmaja na Ribnjaku, proveli smo se prošli tjedan u četvrtak kao da smo otišli dragim prijateljima u goste. Puno smo pričali, još više radili, a najviše degustirali. Na meniju smo imali: super detox smoothie, bademovo mlijeko i orašastu granolu, sirovi sushi bez riže i ribe, sirovu tortu od naranče.

Zeleni-Zmaj-Zelenarium-radionica-08

Hvala svima na dolasku i dobroj zabavi!

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *