Miksaj SLASTICE IZ BLENDERA: 5 dana online

Želiš li izbjeći stres oko kuhanja i pečenja za blagdane? 

Slastice iz blendera je 5-dnevni online izazov odnosno program, za sve koji žele super ukusne deserte, uz malo vremena i bez komplikacija. Uz to, zagarantirana je odlična atmosfera i motivacija koju pruža grupa.

Slastice bez glutena, šećera, brašna, maslaca i jaja su nešto o čemu mnogi maštaju jer ih žele zamijeniti zdravijim namirnicama.

5 RAZLOGA ZBOG KOJIH SE TREBAŠ PRIJAVITI

 • Nauči jednostavne recepte bez pečenja
 • Osvoji vrijedne nagrade
 • Budi dio podržavajuće i pozitivne grupe
 • Sudjeluj iz udobnosti svog doma
 • Uštedi vrijeme
 • Cijeli program možeš prilagoditi svom dnevnom rasporedu

Da! Želim se uključiti. 

FOTO: Antea, sudionica prošlog izazova Slastice iz blendera

 

BONUS IZAZOVI:

 1. JUTARNJE ŽELJE Jasno definiranje svojih želja, za njihovo prizivanje u svoj život. Tina će vas svako jutro u 7:00 sati provesti kroz 10-minutno definiranje želja za dan i za život, kako bih vas potaknula da to započnete prakticirati i samostalno te da eventualno, možda već u ovih 5 dana i započnu realizacije vaših želja. Za one koji ne stižu na live, ostat će SNIMKA koju ćete moći pogledati kad god želite.
 2. IZBACIVANJE SUVIŠNIH STVARI IZ KUHINJE U toku dana ili još bolje navečer, kad ruka sama krene za frižiderom, umjesto toga, napravi čišćenje kuhinje tako da 9 predmeta (bilo koje veličine) baciš, pokloniš, prodaš. Zašto 9 predmeta i što možeš očekivati, saznaj ovdje.

Da! Prihvaćam sve izazove. 
 

DOJMOVI SUDIONIKA PROŠLOG IZAZOVA SLASTICA:

FOTO: ANAMARIJA, sudionica prošlog izazova Slastice iz blendera

 

KAKO SUDJELOVATI?

 1. Prijavi se
 2. Nakon uplate, očekuj mail s linkom na zatvorenu Facebook grupu
 3. Dobit ćeš moj mail s popisom namirnica i receptima
 4. Miksaj
 5. Objavljuj fotke
 6. Osvoji nagradu

NAGRADE:

 1. Glavna nagrada je crveni VerVitin EcoBlend, super tihi, jaki blender, u vrijednosti 2.390 kn
 2. 1 x Mala škola sirove hrane by Zelenarium (početna ili napredna, po odabiru dobitnika), u vrijednosti 890 kn
 3. 45 minuta online individualnih konzultacija s Tinom Uglješić, u vrijednosti 300 kn
 4. 1 online izazov Zelenariuma (po odabiru dobitnika), vrijednost varira, ovisno o odabranom izazovu

FOTO: ECOBLEND, VerVita

 

PRIJAVI SE:

Prijavi se i uplati: 240 Kn/32 EUR.

POSEBNA POGODNOST ZA SUDIONIKE PROŠLIH IZAZOVA, vjerne članove: cijena je 220 kn/29 EUR. Vjerni član postaješ ako si sudionik barem jednog od prošlih Zelenarium izazova.
 

 
PRIJAVI SE OVDJE:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekom od budućih predavanja, radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

PAKET SKRIPTI S PROŠLIH ZELENARIUM IZAZOVA: ako želiš, možeš kupiti skripte s receptima s prošlih izazova (jednu, više njih ili sve). Cijena jedne skripte je 50 kn. Ovdje odaberi i naruči skripte: https://zelenarium.com/kupi-svoju-skriptu-recepata-iz-bilo-kojeg-zelenarium-izazova/.

 

POSEBNA POGODNOST:

Sudjeluj u ovom izazovu i ostvari 10% popusta na:

 

KAKO DO NAGRADE?

Objavljuj fotke/videa svojih obroka u Facebook grupi, ako želiš mogućnost osvajanja nagrade. Ako ne želiš, ne moraš uopće objavljivati. Zeleni Zelenarium žiri će odabrati najkreativnije fotografije/videa, koje će osvojiti nagrade. Sve detalje i pravila ovog kreativnog natječaja naći ćeš na Facebook stranici Zelenariuma.

FOTO: TEA, sudionica prošlog izazova Slastice iz blendera

 

PITANJA I ODGOVORI

Kroz dosadašnje izazove susrela sam se s nekim pitanjima pa sam odlučila odmah dati odgovor na njih, kako bih ti olakšala prijavu i sudjelovanje u izazovu. :) 

 1. MOGU LI SUDJELOVATI U IZAZOVU AKO NISAM U ZAGREBU? Možeš. Izazov je u zatvorenoj Facebook grupi. Dakle, treba ti računalo ili mobitel i internet. Sve radiš iz udobnosti vlastitog doma. 
 2. KAKO SE MOGU PRIJAVITI? Prijave su u nastavku i vrlo su jednostavne. :) Kad se prijaviš, doći će ti e-mail sa svim važnim informacijama za dalje.  Prijava
 3. TREBAM LI OBROKE PRIPREMATI U NEKO ODREĐENO VRIJEME? Ne. Pripremu prilagođavaš sebi. Čak ih ne trebaš pripremati po danima. Recept iz prvog dana, možeš pripremiti peti dan. Iako, puno nam je zabavnije vidjeti fotografije u našoj Facebook grupi kad svi pripremamo isti recept. :)
 4. TINA, NE STIŽEM NA TVOJ LIVE. MOGU LI GA KASNIJE GLEDATI? Možeš. :-) Svako live javljanje ostaje sačuvano u Facebook grupi. 
 5. KADA ĆU DOBITI RECEPTE I POPIS NAMIRNICA? Recepti i popis namirnica će biti dostupni od 6.12. 2021.
 6. NE VOLIM OVU NAMIRNICU KOJU SI STAVILA U OVAJ RECEPT, MOGU STAVITI NEKU DRUGU? Možeš. :-) Tijekom izazova naći ćemo i koju. 
 7. NEMAM FACEBOOK, MOGU LI IPAK SUDJELOVATI U IZAZOVU? Možeš, ali tada ne možeš osvojiti nagradu. :)
 8. MORAM LI STAVLJATI FOTKE OBROKA U ZATVORENU FACEBOOK GRUPU? Ne moraš, ali u tom slučaju ne sudjeluješ u osvajanju nagrade. :)
 9. TREBAM LI ZA OVAJ IZAZOV IMATI NEKI DRUGI UREĐAJ, OSIM BLENDERA? Ne trebaš. 
 10. MORAM LI IMATI JAKI, SKUPI BLENDER? Ne moraš. Recepte ću prilagoditi, a i dobit ćeš upute kako sa slabijim blenderom možeš dobiti gotovo istu slasticu kao i sa skupim blenderom.
 11. NISAM DOBILA LINK ZA ULAZAK U FACEBOOK GRUPU PA NE MOGU UĆI U NJU. Molim te, provjeri u Promotions ili Spam, a ako nema ni tamo, ja ću te dodati, samo mi javi. 
 12. MOGU LI SE PRIJAVITI NA IZAZOV, IAKO JE ON VEĆ POČEO? Možeš. Samo nemoj čekati baš zadnji dan. :)

FOTO: KRUNA, sudionica prošlog izazova Slastice iz blendera

 


ONLINE VIDEO RADIONICA: Blagdanski kolači bez pečenja

Ova online radionica sadrži 4 recepta (koji nisu nigdje drugdje objavljeni), a koje ćeš dobiti i u .pdf obliku, tako da i njih možeš isprintati, bez obzira na to što ćeš ih dobiti i kroz radionicu.

Ako sudjeluješ u ovom izazovu, Slastice iz blendera 2021, na ovu radionicu ostvaruješ 10% popusta (umjesto 125 kn, cijena je 112,50 kn (15,30 EUR)).


 

KNJIŽICA RECEPATA: Zimski deserti bez pećnice

U knjižici ćeš naći 10 recepata koji nisu nigdje drugdje objavljeni. Budući da je cijena knjižice samo 50 kn (a kao sudionik ovog izazova Slastice iz blendera 2021., za kupnju knjižice ostvaruješ 10% popusta, tako da je njena cijena 45 kn, (6 EUR)), vjerujem da ćeš se razveseliti s puno različitih recepata i da ćeš u svojoj kući postati glavni kuhar bez kuhanja. :)

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 misao o “Miksaj SLASTICE IZ BLENDERA: 5 dana online

 1. Povratni ping: ONLINE video radionica: Blagdanski kolači bez pečenja - ZelenariumZelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)