ONLINE radionica: Blagdanski kolači bez pečenja

Fali li ti motivacije za blagdanske kolače i želiš li probati njihovu zdraviju alternativu, kupi moju online blagdansku radionicu “Blagdanski kolači bez pečenja”. U njoj se nalaze 4 recepta, koja ćeš dobiti i u .pdf obliku. Odlična stvar je što ćeš ju tijekom cijele godine, iz udobnosti svog doma, moći iznova pogledati i uživati u izradi i degustaciji kolača.

Svi recepti koje sam pripremila su bez glutena, jaja, margarina, mlijeka, bijelih šećera, kvasca. Ustvari, bazirani su na biljnim namirnicama bez termičke obrade.

Predavač sam ja, Tina Uglješić, osnivačica i autorica bloga Zelenarium. Nakon što sam ostavila dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedila svoje zdravlje i sama sam postala svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju znanja svakome tko želi voditi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Ovo je snimka radionice koju sam održala uživo. Snimka je sažeta na ukupno 32 minute, kako bi ti gledanje bilo što učinkovitije.


  POSEBNA POGODNOST!!!
  Kao kupac ove online radionice, iskoristi 50% popusta i naruči svoju .pdf knjižicu Zimski deserti bez pećnice za samo 25 kn (umjesto 50 kn): https://zelenarium.com/knjizica-recepata-zimski-deserti-bez-pecnice/

  U tom slučaju, uplati ukupno 150 kn za online radionicu i knjižicu recepata (125 kn + 25 kn). Za uplate iz inozemstva: 20,50 EUR. 

  U knjižici ćeš naći 10 recepata deserata koji se u potpunosti razlikuju od recepata koje ćeš vidjeti u online radionici. Budući da je cijena knjižice samo 50 kn (a možeš ju dobiti i po 50% sniženoj cijeni), vjerujem da ćeš se razveseliti s puno različitih recepata i da ćeš u svojoj kući postati glavni kuhar bez kuhanja. :)


  PODACI ZA UPLATU:
  IBAN: HR1124020061140333091
  Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
  Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
  Iznos: 125,00 kn (*17 EUR)
  Opis plaćanja: Online radionica: Blagdanski kolači bez pečenja

  *Za uplate iz inozemstva – SWIFT: ESBCHR22, Erste&Steiermaerkische bank d.d.

   

  Želim ti slatke blagdane!

  Tina 💚

  Podijeli ovu priču s drugima...
  Share on Facebook
  Facebook
  Pin on Pinterest
  Pinterest
  Tweet about this on Twitter
  Twitter

  2 misli o “ONLINE radionica: Blagdanski kolači bez pečenja

  1. Povratni ping: Raspored Zelenarium događanja u prosincu 2019. - Zelenarium

  2. Povratni ping: Knjižica recepata: Zimski deserti bez pećnice - ZelenariumZelenarium

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *