ONLINE radionica: Blagdanski kolači bez pečenja

Kad sam u izlozima dućana vidjela prve božićne ukrase, obuzeo me blagdanski ugođaj koji me inspirirao na puno blagdanskih slastica. U tom trenutku se rodila ideja – moja prva online radionica za tebe. :)

Fali li ti motivacije za blagdanske kolače i želiš li probati njihovu zdraviju alternativu, kupi moju online blagdansku radionicu “Blagdanski kolači bez pečenja”. U njoj se nalaze 4 recepta, koja ćeš dobiti i u .pdf obliku. Odlična stvar je što ćeš ju tijekom cijele godine, iz udobnosti svog doma, moći iznova pogledati i uživati u izradi i degustaciji kolača.

Svi recepti koje sam pripremila su bez glutena, jaja, margarina, mlijeka, bijelih šećera, kvasca. Ustvari, bazirani su na biljnim namirnicama bez termičke obrade.

Predavač sam ja, Tina Uglješić, osnivačica i autorica bloga Zelenarium. Nakon što sam ostavila dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedila svoje zdravlje i sama sam postala svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju znanja svakome tko želi voditi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Iznos: 125,00 kn (*20 EUR)
Opis plaćanja: Online radionica: Blagdanski kolači bez pečenja

*Za uplate iz inozemstva – SWIFT: ESBCHR22, Erste&Steiermaerkische bank d.d.


Osim online radionice, inspiraciju za sirove, zdravije slastice, možeš pronaći i u mojoj novoj .pdf knjižici “Zimski recepti bez pećnice”. U knjižici možeš naći 10 recepata deserata koji se u potpunosti razlikuju od recepata koje ćeš vidjeti u online radionici. Budući da je cijena knjižice samo 50 kn, vjerujem da ćeš se razveseliti s puno različitih recepata i da ćeš u svojoj kući postati glavni kuhar bez kuhanja. :)

Želim ti slatke blagdane!

Tina 💚

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Jedna misao o “ONLINE radionica: Blagdanski kolači bez pečenja

  1. Povratni ping: Raspored Zelenarium događanja u prosincu 2019. - Zelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *