Tjedni Mind Gym by Tina

Već duže vrijeme vodim tjednu vježbaonicu mentalnih tehnika. Želim ju podijeliti i s tobom i pozvati te da se pridružiš. Vježbaonica za cilj ima otvoriti nas prema mogućnostima i snazi našeg uma, kojeg neopravdano zanemarujemo. S druge strane, nije ni čudno, jer nas ni roditelji ni škola nisu učili da ga možemo iskoristiti. Toliko je moćan da mogu reći da praktički možeš početi živjeti novi život u ovom životu (moj slučaj). Ako te zanima i ako se osjećaš spremno za ‘zasukati rukave’, pridruži nam se.
 
Zajedno vježbamo smanjiti stres, a povećati količinu zadovoljstva životom. 20 godina radila sam odgovorne, zahtjevne i ekstremno stresne menadžerske poslove. Prostora za greške nije bilo. Tražilo se savršenstvo. Čudila sam se mom visokom kolesterolu, iako nisam imala problema s kilogramima. Čudila sam se i skoro svakodnevnim osjećajima bespomoćnosti da izbacim stres iz sebe. Dok jednog dana nisam naučila da je to moguće i da moja pomoć ima strukturu i oblik. I da je jednostavno. Ovo nas ne uče u školi ili na fakultetu. A trebali bi. Jer, život i tempo odrasle osobe (koji ne obuhvaća samo posao) skoro pa pod normalno podrazumijeva stres.
 
ZATO samo odlučila sve ono što je meni pomoglo prenijeti i na druge. Pomoći im u tom vrtlogu stresa. Probaj i ti, vjerujem da će ti pomoći.
 
Čim čitaš ovo, postoji razlog zašto baš ja, zašto baš ovaj tekst. :) 
 
Mentalna higijena jednako je važna kao i higijena tijela, stoga, ovo je idealno mjesto da ju redovito održavaš, i to s grupom ljudi. U grupi je sve ljepše i intenzivnije, tome smo se već uvjerili na Zelenarium izazovima.
 
Probaj kako je to i ovdje. Bez ikakvog ‘moram’. Ovdje su svi koji osjećaju da to žele. Zato nam i je lijepo i učinkovito. :)

OPĆE INFO:
Jednom tjedno, preko Zooma. 
Cijena vježbaonice je: 80 kn (11 EUR).
 

Nakon prijave i uplate, na mail ću ti poslati link na Zoom i podatke za uplatu.

PRIJAVI SE OVDJE:

Trenutno pauziramo od Tjednog Mind Gyma. Ponovo se počinjemo družiti u rujnu 2022. Do tada, svakako prati događanja koja planiram ovo ljeto. Bit će to prava ljetna, sočna ponuda: https://zelenarium.com/najava-radionica/. 

Vidimo se, veselim se,
Tina
Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 misao o “Tjedni Mind Gym by Tina

  1. Povratni ping: Novogodišnja radionica želja i ciljeva za 2021., by Tina Uglješić - ZelenariumZelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)