Tjedni Mind Gym by Tina

Već duže vrijeme vodim tjednu vježbaonicu mentalnih tehnika. Želim ju podijeliti i s tobom i pozvati te da se pridružiš. Vježbaonica za cilj ima otvoriti nas prema mogućnostima i snazi našeg uma, kojeg neopravdano zanemarujemo. S druge strane, nije ni čudno, jer nas ni roditelji ni škola nisu učili da ga možemo iskoristiti. Toliko je moćan da mogu reći da praktički možeš početi živjeti novi život u ovom životu (moj slučaj). Ako te zanima i ako se osjećaš spremno za ‘zasukati rukave’, pridruži nam se.
 
Zajedno vježbamo smanjiti stres, a povećati količinu zadovoljstva životom. 20 godina radila sam odgovorne, zahtjevne i ekstremno stresne menadžerske poslove. Prostora za greške nije bilo. Tražilo se savršenstvo. Čudila sam se mom visokom kolesterolu, iako nisam imala problema s kilogramima. Čudila sam se i skoro svakodnevnim osjećajima bespomoćnosti da izbacim stres iz sebe. Dok jednog dana nisam naučila da je to moguće i da moja pomoć ima strukturu i oblik. I da je jednostavno. Ovo nas ne uče u školi ili na fakultetu. A trebali bi. Jer, život i tempo odrasle osobe (koji ne obuhvaća samo posao) skoro pa pod normalno podrazumijeva stres. ZATO samo odlučila sve ono što je meni pomoglo prenijeti i na druge. Pomoći im u tom vrtlogu stresa. Probaj i ti, vjerujem da će ti pomoći. Čim čitaš ovo, postoji razlog zašto baš ja, zašto baš ovaj tekst. :) 
 
Mentalna higijena jednako je važna kao i fizička, stoga, ovo je idealno mjesto da ju redovito održavaš, i to s grupom ljudi. U grupi je sve ljepše i intenzivnije, tome smo se već uvjerili na Zelenarium izazovima. Probaj kako je to i ovdje. Bez ikakvog ‘moram’. Ovdje su svi koji osjećaju da to žele. Zato nam i je lijepo i učinkovito. :)

OPĆE INFO:
Svaku srijedu, od 20 do 22h, preko Zooma. 
Cijena vježbaonice je: 80 kn.
 

Nakon prijave i uplate, na mail ću ti poslati link na Zoom.

PRIJAVI SE OVDJE:

  PODACI ZA UPLATU:
  IBAN: HR1124020061140333091
  Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
  Poziv na broj: (OIB uplatitelja ili porezni broj, za uplate iz inozemstva)
  Iznos: 80 kn
  Opis plaćanja: vježbaonica (i datum za koji plaćaš)

  Za uplate iz inozemstva: SWIFT: ESBCHR22, Erste&Steiermaerkische bank d.d. Cijena: 11 EUR.

   

  Vidimo se, veselim se,
  Tina
  Podijeli ovu priču s drugima...
  Share on Facebook
  Facebook
  Pin on Pinterest
  Pinterest
  Tweet about this on Twitter
  Twitter

  1 misao o “Tjedni Mind Gym by Tina

  1. Povratni ping: Novogodišnja radionica želja i ciljeva za 2021., by Tina Uglješić - ZelenariumZelenarium

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *