Raspored Zelenarium događanja u prosincu 2019.

Kad sam u izlozima dućana vidjela prve božićne ukrase, obuzeo me blagdanski ugođaj, a to znači i puno događanja za tebe. :)

Fali li ti motivacije za blagdanske kolače i želiš li probati njihovu zdraviju alternativu, pridruži mi se u izazovu na Facebooku i/ili na jednoj od blagdanskih radionica (možeš mi se pridružiti u svemu 😊).

U nastavku provjeri što sam ti sve zanimljivo pripremila. Provjeravaj svaki dan jer će biti i novih događanja. Ideje mi se rađaju same od sebe. Ili od blagdana? :)

NOVO! ONLINE radionica: Blagdanski kolači bez pečenja – ovu radionicu gledaj BEZ OGRANIČENJA, od dana kad ju kupiš. Cijena radionice je 125 kn.

Knjižica recepata: Zimski deserti bez pećnice – za samo 50 kn preuzmi svojih 10 recepata za sirove deserte uz predivne fotografije svakog deserta (vanilin kiflice, čokoladna salama, rozo-bijeli kolač od maline i cikle, rogač kocke s posebnom dodatnom aromom, pudinzi, torte, pita i shake).

Veselim se našim prosinačkim druženjima!

ZAVRŠENI DOGAĐAJI:

Radionica: Blagdanski kolači bez pečenja (9. / 13. 12. 2019. u Zagrebu).

Izazov na Facebooku: Slastice iz blendera (1. – 7. 12. 2019.), izazov je završio. Pridruži nam se u novom izazovu: Winter Smoothie Challenge, koji kreće 19.1.2020. Iz Winter Smoothie Challengea 2019. godine, izašao je najveći broj ljudi koji su doživjeli najviše transformacija, u odnosu na sve moje dosadašnje izazove. Provjeri zašto – prijavi se. Više informacija uskoro!

Tina 💚

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *