Detox Makeover: 4-tjedni jesenski intenziv program by Tina & Luka 2021

Sve što u životu radimo, što nas i tko nas okružuje je odraz nas samih. Ako osjećaš da Luka i ja predstavljamo tvoj odraz i ako osjećaš da je tvoj put poput našeg, pridruži nam se.

S velikom radošću odlučili smo ponovo organizirati ovaj poseban jesenski 4-tjedni online program transformacije, nakon iznimno uspješnog ljetnog. U njega smo uložili sve svoje znanje i iskustva te svu svoju maštu i kreativnost kako bismo tebe i ostale sudionike programa odveli dalje.

Četiri tjedna nisu dugi period u našim životima, a opet, dovoljno dugo traju da ti osiguraju pravi makeover tijela, uma, emocija, stanja sreće.

KAKO SMO TO ZAMISLILI?

PREHRANA: Ideja je da 4 tjedna budeš na prehrani koja će te osloboditi granica koje nam je nametnula standardna prehrana. Oblik prehrane prilagođavaš sebi, a ovisno o tome bit će i jakost tvog čišćenja. Dakle, možeš birati između 3 opcije:

  • 100% sirove veganske prehrane,
  • 100% voća ili
  • 100% sokova.

4 PREDAVANJA O DETOKSU: Luka će držati predavanja o čišćenju tijela prehranom te načinima kako olakšati cijeli taj proces te kako razumjeti sve ono što ćeš osjećati, iskusiti.

4 PREDAVANJA + TEHNIKE I ALATI O EMOCIJAMA I UMU: Tina će držati predavanja i dati ti alate pomoću kojih ćeš moći samostalno vježbati tehnike za otpuštanje stresa, promjenu misli i za približavanje svjesnom kreiranju svog života u radosti.

U svim aktivnostima ćemo Luka i ja sudjelovati zajedno, ali će svatko od nas voditi posebno jedan segment.

TJEDNI ZADACI: kako bismo te što više motivirali i aktivirali, osmislili smo tjedne zadatke koji će te odmaknuti od svakodnevice i potaknuti te da živiš u boljoj vezi sa sobom, s prirodom i ljudima oko tebe. Zadaci su neobični, ali jako zabavni i korisni. Na kraju svakog tjedna, proglasit ćemo pobjednika tjednog zadatka, koji će ostvariti neku od zanimljivih nagrada.

Sve će se održavati u zatvorenoj Facebook grupi, koja će biti otvorena posebno za ovaj program. U njoj ćemo imati i:

  • dnevne motivacijske poruke
  • početkom tjedna live sa zadatkom za taj tjedan
  • krajem tjedna live s osvrtom na cijeli tjedan

Prijavljujem se BONUSI:

  1. kao sudionik programa ostvaruješ 50% popusta na skripte iz Zelenarium izazova (smoothie recepti, recepti sirovih veganskih ručkova, sirovih slastica)
  2. kao sudionik programa ostvaruješ popust za iridološki nalaz kod Luke (cijena: 600 kn, umjesto 750 kn)
  3. Mogućnost group coachinga s Tinom i Lukom.

Sva predavanja i javljanja uživo ostat će snimljena, da ih možeš pregledavati naknadno kad god ti odgovara.

Da, želim to! 
 VODITELJI PROGRAMA:

Tina Uglješić: autorica sam Zelenariuma, s gotovo 10 godina iskustva na području sirove hrane. Jedna sam od vodećih edukatorica i motivatorica na području ovakve vrste prehrane u Hrvatskoj. Značajno sam unaprijedila svoje zdravlje, zbog čega sam i postala veliki zagovornik u moć prave, čiste, hrane. 

No, promjenom prehrane, spontano je došao i put osobnog rasta (o čemu ćemo pričati i u ovom programu). Zato sam danas trenerica osobnog rasta i razvoja i podučavam mentalne tehnike koje su i meni preokrenule život nabolje. Mentalna higijena je, prema mom mišljenju, važna koliko i hrana. Kad jednom otkriješ moć misli i koliko smo sposobni kreirati ne samo svoj dan, nego i svoj život, mentalna higijena postat će ti dio svakodnevice. Bez nje više ne možeš. Uz to, mentalna higijena nam pomaže da smanjimo stres, imamo bolji fokus, kreativniji smo, više zahvalni i sretni, organiziraniji, privlačniji, mladolikiji i vitalniji.

Na ovom putu shvatila sam da svoja iskustva želim prenijeti na svakoga tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život. Upravo s tom željom nastao je i ovaj online program.

Luka Hinić: Luka je certificirani detoks specijalist koji pruža usluge Health, Mindset i Emotional Coachinga.

Od 4 dijagnosticirane autoimune bolesti, spasila ga je prehrana. Upravo zato što je na sebi iskusio moć prehrane, njegova životna misija postala je pomoći ljudima da postanu svjesni vlastite moći, želi ih podsjetiti tko oni zaista jesu i želi ih vratiti na put koji svaki čovjek zaslužuje, a to je sretan, zdrav i ispunjen život.
 

CIJENA: Posebno snižena cijena za rane uplate (do uključivo 8. 11. 2021.) je 2.500 kn (333 EUR).

Redovna cijena, za sve uplate od 9. 11. 2021. iznosi 3.000 kn (400 EUR).

POSEBNA POGODNOST: ako u program dovedeš još nekoga, oboje ostvarujete FREE group coaching sa mnom i s Lukom.


PRIJAVI SE OVDJE:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekom od budućih predavanja, radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

PAKET SKRIPTI S PROŠLIH ZELENARIUM IZAZOVA: ako želiš, možeš kupiti skripte s receptima s prošlih izazova (jednu, više njih ili sve). Cijena jedne skripte je 50 kn. Ovdje odaberi i naruči skripte: https://zelenarium.com/kupi-svoju-skriptu-recepata-iz-bilo-kojeg-zelenarium-izazova/.

 


ŠTO SU O TINI I LUKI REKLI POLAZNICI LJETNOG I OSTALIH PROGRAMA:

Biljana: Dragi ljudi, manifestiralo se moje savršeno ljetovanje. Na predivnom sam mjestu za odmak od svega, plaže gotovi prazne i čisti zen.
Tako sam zahvalna što sam tako vođena, što ste došli u moj život i što zajedno rastemo i otkrivamo predivne stvari. Love, B.

Andreja: Iako se uživo ne znamo, ja osjećam veliku zahvalnost i lakoću pripadnosti ovoj grupi. Kao kad ključ napokon sjedne u bravu i vrata se otključaju s lakoćom, tako se osjećam… U pravi tren na pravom mjestu i s pravom ekipom ja osjećam da se moji potencijali bude i otključavaju i da dolazim k sebi …napokon…
Tina Uglješić i Luka Hinić uopće ne znam kako riječima opisati što mi znači vaša podrška i sve izgovorene istine iz vaše perspektive…pitko mi je to, jer to je upravo i moja perspektiva..
Nakon dugo vremena osjećam se slobodna dijeliti svoje osobne i intimne uvide, a bez da se osjećam izlozeno… tisuću hvala na tome…Svima i svakom od članova grupe ponaosob…

Barbara M.: odlični ste, super se nadopunjujete i sviđa mi se što ste povezali sve od prehrane, tijela, dušu, energetsko tijelo – svih 5 naših dijelova….

Mirela: Tina i Luka, hvala Vam na ovom iskustvu. I hvala grupi, baš mi je bilo motivirajuće družiti se s vama!

Barbara L.: Luka & Tina, želim vam se zahvaliti na korisnim informacijama i podršci koju ste podijelili kroz svaki live. Također i na formiranju grupe. Osobno mi je super ulaziti u postove sama, ali je super i potpuno novo iskustvo postiti s grupom.

Vidimo se na Detox Makeoveru!

Tina & Luka

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *