Lipanjska Zelenarium družionica, 14.6.2018., Zagreb

Nakon uspješne prve družionice, zaključili smo da nam je druženje jednom mjesečno premalo. Bez obzira na to što je u ljetno doba uvijek teško sakupiti ekipu u zatvorenom, znam da ćemo se mi itekako okupiti. Tko zna, možda čak i dva puta u lipnju. :)

Tema: KAKO USKLADITI SIROVU PREHRANU I OBITELJ?

Na svibanjskoj družionici okupili su se i sirovojelci s višegodišnjim stažom, što se pokazalo izvrsnim, jer što nas je više, više i znamo pa je razmjena znanja i iskustava u ovakvim slučajevima zagarantirana.

Za lipanjsku družionicu obećajem vam još sirovojelaca, od kojih su neki i jako poznati i utjecajni. No, neka to bude iznenađenje. :)

KOME JE DRUŽIONICA NAMIJENJENA: svima koji žele i osjećaju potrebu doći (nije uvjet da ste polaznik neke od radionica ili Male škole Zelenariuma).

Kada i gdje: četvrtak, 14. 6. 2018., od 17:30 do 19:00 sati u VerViti, Lanište 1f, Zagreb.

Cijena: 80 kn (PDV uključen). U cijenu je uključena i sirova hrana za degustiranje (još nisam smislila što). Ako želite, slobodno donesite nešto što ste sami pripremili.

PRIJAVI SE NA DRUŽIONICU:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na sljedećoj družionici ili na Maloj školi sirove hrane ili na nekoj od radionica. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

Raspored ostalih radionica/predavanja/družionica Zelenariuma možeš naći ovdje, a ako na popisu ne možeš naći ono što ti odgovara prema mjestu ili vremenu održavanja, uvijek me možeš kontaktirati.

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR8724020061100713043
Primatelj: OUT LOUD d.o.o., Barčićeva 10, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Zelenarium družionica lipanj 2018.

Družionicu će voditi moja malenkost i mogu vam reći da sam jako sretna što ću imati priliku provesti ugodno vrijeme s divnim, pozitivnim ljudima.

‘Snaga se dobiva kroz dijeljenje znanja, a ne njegovo sakrivanje.’

Vidimo se,

Tina

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)