Zelenarium družionica: Kako konzervirati sirovu hranu, 04.10.2018., Zagreb

Jesenski plodovi odišu punoćom okusa i bogatstvom nutrijenata, a na novoj družionici razgovarat ćemo o tome kako na jednostavan način spremiti viškove. Ipak, u fokusu nam neće biti samo viškovi svježih plodova, nego i konzerviranje pripremljene hrane koju ne stižeš pojesti prije nego što se pokvari.

TEMA: KAKO KONZERVIRATI SIROVU HRANU

KOME JE DRUŽIONICA NAMIJENJENA: Bez obzira na to jesi li tek na početku u svojoj promjeni prehrane ili o njoj tek razmišljaš ili si možda već iskusni višegodišnji sirovojelac, svi na ovim družionicama nađu svoje mjesto i sviđa im se koncept druženja i razmjene znanja i iskustva. Nije uvjet da si polaznik neke od radionica ili Male škole Zelenariuma.

Kada i gdje: četvrtak, 04. 10. 2018., od 17:30 do 19:00 sati u VerViti, Lanište 1f, Zagreb.

Cijena: 80 kn (PDV uključen). U cijenu je uključena i sirova hrana za degustiranje (još nisam smislila što). Ako želiš, slobodno donesi nešto iz vlastite kuhinje.

PRIJAVI SE NA DRUŽIONICU:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na sljedećoj družionici ili na Maloj školi sirove hrane ili na nekoj od radionica. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

Raspored ostalih radionica/predavanja/družionica Zelenariuma možeš naći ovdje, a ako na popisu ne možeš naći ono što ti odgovara prema mjestu ili vremenu održavanja, uvijek me možeš kontaktirati.

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR8724020061100713043
Primatelj: OUT LOUD d.o.o., Barčićeva 10, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Zelenarium družionica listopad 2018.

Družionicu će voditi moja malenkost. Jako sam sretna što ću imati priliku provesti ugodno vrijeme s divnim, pozitivnim ljudima, jer zdrava prehrana okuplja samo takve ljude.

Vidimo se,

Tina

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)