S družionice 12.9.2018., Kako iskoristiti jesen za upoznavanje sa sirovom hranom

Već je postala tradicija da jednom mjesečno organiziramo druženje na neku određenu temu koja je vezana uz sirovu hranu. Iako na družionice dolaze i sirovojelci, vegani i vegetarijanci koji nisu sirovojelci, uvijek je najveći broj svejeda, što me posebno veseli. Ta činjenica mi predstavlja poseban izazov jer sam svjesna da će, ako promijene prehranu, doživjeti cjelovitu promjenu. Vjerujte mi, u prehrani je sve: i život i zdravlje.

Uvijek se trudim na družionicu dovesti barem jednog sirovojelca, kako bi svojim iskustvom motivirao sve prisutne. Svoje bogato iskustvo kao sirovojelka podijelila je s nama draga Ljiljana, koja je već 6 godina isključivo na sirovoj veganskoj prehrani. Iznenadila nas je ukusnim rolicama od samo tri sastojka (datulje, rogač i banana) te ledenim kockama od izabela grožđa i čokolade, napravljenima po uzoru na Zelenariumov recept koji možete i sami isprobati, a pronaći ga možete ovdje. Svi smo uživali!

U nastavku su fotke s družionice održane u rujnu, na temu: Kako iskoristiti jesen za upoznavanje sa sirovom hranom

Razgovarali smo o različitim načinima upotrebe jesenskih plodova u sirovoj prehrani, a u pauzama smo jeli hranjive slane i slatke zalogajčiće. Vrijeme nam je zbog zanimljivih razmjena informacija proletjelo.

Ako nam se želite pridružiti, prijavite se i vi i saznajte nešto novo što će vam pomoći da uvedete zdrave obroke u svoj život. Osim toga, vratit ćete se kući s pregršt motivacije. Prijavite se ovdje.

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *