S družionice 20.2.2019., Kako pripremiti tijelo za proljeće

Lijepa tradicija koju sam stvorila sa svojim novim i postojećim prijateljima, koje upoznajem kroz različite edukacije i druženja, je Zelenarium družionica. Pravo vrijeme za našu ovomjesečnu temu, tik pred buđenje prirode i dolazak dugo očekivanog proljeća, je i buđenje našeg tijela. Družionica pod nazivom ‘Kako pripremiti tijelo za proljeće’ donijela mi je ugodna iznenađenja već na samom početku druženja, a nadam se da je i mojim polaznicima bila jednako edukativna i primjenjiva u razdoblju koje je upravo pred nama, inspirativnom proljeću.

Razgovarali smo ovog sunčanog i iznimno toplog dana veljače o tome kako hrana može biti moćna potpora buđenju i revitalizaciji našeg tijela u proljeće. Baš je ovo godišnje doba, upravo zbog buđenja prirode, idealno za pokretanje našeg organizma. Osim ugodnog razgovora, uživali smo u ukusnim sirovim slatkim i slanim zalogajčićima.

Ono što me pozitivno šokiralo, bila je moja polaznica, gospođa Gordana. Nisam je vidjela otprilike mjesec dana, a kad sam je ugledala na ulaznim vratima, jedva da sam je prepoznala! Rekavši mi da je već mjesec dana isključivo na sirovoj hrani, zaista sam jasno i konkretno vidjela promjene na njoj, a njezin sjaj u očima i na njezinom tenu, zaista me ostavio bez teksta. Svaka čast našoj Gordani, na velikoj volji i želji za promjenama! Ona je prekrasan primjer kako godine nisu prepreka nijednoj odluci za pozitivnom promjenom. 😊

Pridružila nam se i moja prijateljica, glumica Nada Rocco, koja je sirovom hranom izliječila osteoporozu te je još jedan divan primjer snage, odlučnosti i želje za najboljom formom sebe.

Želiš li i ti krenuti nadahnjujućim putem promjene, možeš se prijaviti na jednu od dvije edukacije o sirovoj hrani. Prva na redu je napredna Mala škola sirove hrane (25. i 26. 2 2019., Zagreb), a druga je početna Mala škola sirove hrane (4. i 5. 4. 2019., Zagreb). Ako ti nijedan od ovih termina ne odgovara, pogledaj što je još od događaja u najavi. 

Prijavi se, odvaži se na dugo željenu promjenu!

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *