Zelenarium družionica: Što kad hrana nije dovoljna?, 23. 9. 2019., Zagreb

Zbog velikog odaziva u kolovozu (kad sam mislila da su svi već na moru :)), ponavljam družionicu ‘Što kad hrana nije dovoljna?’.

Ako ste već i sami primijetili ili ako otprije znate da hrana nije jedini i isključivi način da dođete do životne promjene kojoj težite, dođite na ovu družionicu. Ono kako se osjećamo iznutra, razina stresa s kojom živimo i vrijeme i trud koji (ne)ulažemo u to glavni su razlog zbog kojeg stojimo u mjestu, s osjećajem kao da smo zaglavili, bez izlaza. Na družionici ćete saznati što je potrebno učiniti kako bismo potaknuli ovu promjenu, što ćemo odmah i testirati te ćete dobiti osnovne upute kako to primijeniti u svakodnevnom životu na jednostavan način, bez gubitka puno vremena.

TEMA: ŠTO KAD HRANA NIJE DOVOLJNA?

KOME JE DRUŽIONICA NAMIJENJENA: nema nikakvog ograničenja ni po pitanju opredjeljenja u prehrani ili viđenju rada na sebi. Neka dođe svatko koga je ovaj uvod zainteresirao.

Kada i gdje: ponedjeljak, 23. 9. 2019., od 17:30 do 19:00 sati, Zelenarium, Trg Drage Iblera 5/3, Zagreb.

Cijena: Za prijave i uplate, do srijede, 18. 9., cijena je 40 kn, nakon tog datuma, cijena je 50 kn. U cijenu je uključena i sirova hrana za degustiranje.

PRIJAVLJUJEM SE:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Što kad hrana nije dovoljna?

Dodaj Zelenarium družionicu u svoj Google kalendar: 

Družionicu će voditi moja malenkost. Jako sam sretna što ću imati priliku provesti ugodno vrijeme s divnim, pozitivnim ljudima, kao što je već postalo uobičajeno. :)

U jednom od intervjua za magazin Sensa, na jako lijep način su napisali ono što na vas želim prenijeti: Eliminacija namirnica mesnog podrijetla, rafinirane i kuhane hrane pokrenula je u Tininom organizmu proces detoksikacije, ali i čišćenja na još jednoj razini. Naime, na sirovoj se hrani tijelo čisti od toksina, pa sirovojedci često dobivaju osjećaj čistoće i tijela i uma. Zahvaljujući hrani koja joj je, kako kaže, pročistila i razbistrila um, blogerica je smogla hrabrosti izaći iz „kutije“ društveno zadanih okvira i normi. „Shvatila sam da ne moram cijeli život proživjeti nošena strujom, nego da mogu zaplivati u smjeru koji sama odaberem“, objasnila je Tina.

Na koji način plivam, saznajte na družionici. :)

Vidimo se,

Tina Uglješić

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 misao o “Zelenarium družionica: Što kad hrana nije dovoljna?, 23. 9. 2019., Zagreb

  1. Povratni ping: Raspored događanja u rujnu i listopadu 2019. - Zelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *