Tko se ne može prijaviti na Summer Beach Challenge?

Nismo svi za sve. U tome i je čar života. Netko je emotivac, a netko je logičar. Nekome su formula relativnosti i Pitagorin poučak jednostavne stvari, a nekome je štivo poput “Ilijade i Odiseje”, gorivo koje ih pokreće. Zato kažemo da nismo svi za sve. Tko su ljudi koji se “ne mogu” prijaviti na Summer Beach Challenge?

Odgovor na pitanje je jednostavan. Ne postoji osoba koja se ne može prijaviti na izazov. Nisi sirovojelac? Nema veze, nije ni Ana u potpunosti pa sudjeluje u svim Zelenarium izazovima. Kad smo već kod Ane, pogledaj video intervju koji sam s njom napravila ovaj vikend. :)

Znaš da ti treba promjena, ali misliš da ne možeš ništa promijeniti pa odustaješ od prijave na izazov? Upravo se ti trebaš prijaviti. :)

Osoba si koja nema vremena ni za disanje pa misliš da nisi osoba za izazov. Na to sam posebno mislila kad sam radila izazov. Sve je online i uvijek se možeš vratiti naučiti ili ponoviti gradivo.

Nisi uporna osoba pa nisi za izazov. OK, ako tako misliš, tako će i biti, ali svi koji su tako mislili, upoznali su se s fantastičnom energijom grupe koja motivira svakog i uči ga kako biti uporan i u trenucima kada to nisi. Ako pogledaš Anin video (ako već nisi), vidjet ćeš da ti govorim iz iskustva. :)

Misliš da nema šanse da uz pripremu obroka i stresan posao imaš vremena za rekreaciju? Zapravo, ti si osoba koja 100% vjeruje u to. Moji gosti u izazovu i ja sve to stižemo jer kad smo mislili da ne stižemo ili da je trčanje u Maksimiru samo dodatna obaveza, tek tada smo shvatili da nam je rekreacija “must have”. Hajde, razmisli. Sigurno je tako i tebi, ali uvijek je lakše naći izgovor. Danas sam ga i ja našla za jednu stvar. To je ok, ali nije razlog da ne sudjeluješ u izazovu. Ono što ćeš dobiti puno je veće od onoga što sad imaš. Ne govorim o novcu, o materijalnim stvarima. Govorim o tebi, o tebi kao novoj osobi.

Nije ti neka fora, dok su tvoji prijatelji na kavi, da ti doma pripremaš obroke ili balansiraš um i tijelo? OK, možeš se ti družiti s prijateljima i kasnije sve “odraditi” što ima veze s izazovom. Ili, imam još bolju ideju. Uključi i prijatelje u izazov. Dokaži i njima da su za to. Dokaži im da su stvoreni za promjenu. Nije li to motiv više da mi se pridružiš 19. svibnja? :)

Znam, jedna si od osoba koja je već sve probala i ništa nije funkcioniralo pa odustaješ? I ja sam jednom odustala. Ali, nisam odustala od traženja načina za kvalitetnijim životom, odustala sam od života koji me nije ispunjavao. Ti nisi za izazov? O, da, jesi. Ako je već sve isprobano, zašto ne daš priliku još jednoj stvari? Jedino za čime možeš žaliti je propuštena prilika.

Znam, nisi osoba za ovaj izazov jer za njega trebaš skupe aparate, jer ti oni trebaju za pripremu obroka. Jesam li u pravu? Ja sam krenula s jeftinim blenderom. Kreni i ti. Dakle, prava si osoba za izazov. :) P.S. bez brige, mislila sam na osobe poput tebe, tako da za recepte nećeš trebati uređaje koje nemaš (bit će ti dovoljan samo blender).

Vratit ću se na početak priče. Spomenula sam Pitagoru i “Ilijadu i Odiseju”. Jednoj osobi je draži Pitagorin poučak, a drugoj Ilijada i Odiseja. Iako su različiti, u jednom su isti: oboje su osobe koje se mogu promijeniti i postati osoba o kojoj maštaju. Pitagorin poučak će uvijek ostati Pitagorin poučak, stajali mi na mjestu ili radili na svojoj promjeni. :)

Pridruži mi se u izazovu, tko zna, moguće da ćemo smisliti novi poučak sreće. Svatko svoj, naravno. :)

Tina 💚

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *