Prijavi se na Summer Beach Challenge 2022 i do ljeta postani nova osoba

Pred nama je jedno potpuno novo, slobodno ljeto. Moguće da te već počela hvatati “panika” oko hodanja u kupaćem, plaže i odmora. Svake godine si obećaš da ćeš na vrijeme odabrati plažu na kojoj ćeš provesti zasluženi godišnji odmor i da ćeš baš to ljeto postići “savršenstvo”, po svojoj definiciji savršenstva. Moja je definicija savršenstva balans uma i tijela. Upravo ću ti kroz ovaj izazov pokazati kako ja to postižem i inspirirat ću te da se izazoveš ove godine da zaista zablistaš na plaži i izbjegneš stresne situacije ili kako da naučiš lakše se nositi s njima.

Od 27. 5. 2022. uživat ćemo u smoothijima i sirovim ručkovima, prema mojim receptima! Uz to, radit ćemo i mentalne tehnike koje će ti osigurati da u ljeto uploviš što opuštenije i svjesnije. Tu su i super zanimljivi gosti koji će ti pomoći da se dodatno pokreneš!

Želiš li biti nova osoba do ljeta? Želiš li naučiti kako postići balans uma i tijela? Upravo taj balans nas čini lijepima iznutra, ali i izvana. Želiš li baš ovo ljeto zapamtiti kao jedno od najljepših ljeta? Ljeto kad su tvoje loše navike postale povijest, a dobre navike sadašnjost i budućnost. Želiš li ove godine stres svesti na minimum i razviti se u osobu kojoj stres neće biti suputnik na ljetovanju i kasnije u životu? Odlično. Na pravom si mjestu. Čitaj dalje jer ćeš dobiti informacije kako sve to postići. :)

Zanima li te kako? Prihvati izazov i postani nova osoba do ljeta. Zablistaj na plaži, ali i izvan nje. Postani jedna od onih osoba koja kad dođe na plažu ili uđe u prostoriju, osvijetli ih svojom pojavom.

Prihvaćam izazov

Pridruži se ovom 7-dnevnom ONLINE izazovu, izazovi se, riješi se starih navika vezanih uz ljetovanje i postani nova verzija sebe, baš onakva o kakvoj maštaš u kutku svoje sobe prije spavanja. Znam, bila sam tamo. Zato ti želim pomoći. Osim što ćeš si napokon ispuniti želju i postati nova osoba, možeš osvojiti Dehidrator hrane VerVita XL (6 polica), vrijedan 1.490 kn!

RENATA: POBJEDNICA U PROŠLOM IZAZOVU SIROVIH RUČKOVA, OSVOJILA JE ISTU GLAVNU NAGRADU KAKVA ČEKA POBJEDNIKA/CU U OVOM IZAZOVU

Sve što trebaš svodi se na tri jednostavna koraka:

 1. prijava i uplata
 2. nabavka namirnica prema popisu kojeg ću ti poslati prije početka
 3. miksanje i uživanje u ispijanju smoothija i uživanju u sirovim ručkovima te praćenje live događanja i druženje s predivnim, pozitivnim, poticajnim ljudima, sudionicima izazova

Postani osoba odluke i svojim primjerom motiviraj sve oko sebe. Ako ti se ne pridruže ovo ljeto, sigurna sam da će ih tvoja promjena inspirirati za sljedeće. Ti budi osoba koja kreće danas. Prijavi se i 27. 5. kreni u novu životnu avanturu!

Želim sudjelovati

Ako:

 • želiš ljetovati kao nova osoba, kakvom se zamišljaš već duže vrijeme ili
 • trebaš poticaj za promjenu ili
 • želiš naučiti kako se nositi sa stresnim situacijama ili
 • želiš pripremiti tijelo i um za ljeto, ali i za sva ostala godišnja doba ili
 • se želiš riješiti starih, loših prehrambenih navika ili
 • imaš problema s viškom kilograma ili
 • želiš povećati kvalitetu svog života ili
 • želiš vratiti samopouzdanje ili
 • imaš lošu probavu ili
 • se želiš osjećati svježe i poletno ili
 • ti se ne sviđa tvoj odraz u ogledalu ili
 • imaš problematičnu kožu ili
 • želiš sebi dokazati da možeš usvojiti i održati zdrave navike ili
 • ne želiš provoditi vrijeme za štednjakom ili
 • želiš provoditi više vremena sa svojim najdražima (umjesto u kuhinji) ili
 • uživati u zdravim i šarenim obrocima ili
 • želiš motivirati druge na promjenu,

onda je ovaj izazov stvoren za tebe. Uhvati izazov i dokaži sebi koliko je snaga volje jaka.

Vjerujem da se nakon cijele godine rada, ranog ustajanja, trčanja s jednog kraja grada na drugi, ispunjavanja liste zadataka, veseliš ljetovanju. Vjerujem da često obećaš sebi da ćeš sljedeće ljetov dovesti neke stvari u red. Obećaš sebi da ćeš izgledati fenomenalno ili još bolje, da ćeš se hraniti zdravije, baviti rekreacijom, koristiti tehnike i alate da umiriš tijelo i um nakon stresnih situacija koje nas svakim danom prate. Obećaš sebi da ćeš na vrijeme organizirati ljetovanje, a ako se to i ne dogodi jer ne znamo baš uvijek što nam život donosi, obećaš si da ćeš barem naučiti kako reagirati na stres i kako se nositi sa stresnim situacijama. Obećaš si da ćeš se dovesti u balans i postati nova osoba. Osoba kakva zaslužuješ biti, osoba koja stoji u tvojoj glavi, osoba o kojoj maštaš.

Imam dobru, zapravo, imam izvrsnu vijest za tebe! Donosim ti “recept” kako krenuti, kako biti ustrajan na putu, kako pripremiti zdrave obroke, dovodim ti goste koji će ti reći kako oni to uspijevaju, dajem ti alate i tehnike kako umiriti um i dovesti ga u balans s tijelom.

Prijavljujem se

Budući da sam prije gotovo 11 godina krenula s promjenom u kojoj je prehrana bila glavna, nekako je kao sljedeći korak došao dio u kojem ću naučiti kako još kvalitetnije živjeti. Taj korak okrunila sam titulom trenerice osobnog rasta i razvoja. Time sam označila nastavak i proširenje moje želje da pomognem ljudima koji žude za promjenom života. Zaokružila sam priču. Zato mislim da te mogu puno toga naučiti, mogu ti prenijeti svoje iskustvo koje ćeš primijeniti u praksi. Ja idem stepenicu dalje, zašto ne bi i ti? :)

Da, želim i ja

KAD KREĆE IZAZOV I KOLIKO TRAJE:

od 27. 5. do 2. 6. 2022. (7 dana)

ŠTO OBUHVAĆA SUMMER BEACH CHALLENGE:

 • NAGRADE U SKLOPU KREATIVNOG NATJEČAJA:
 1. GLAVNA NAGRADA: dehidrator hrane VerVita XL (6 polica), vrijedan 1.490 kn! (VerVita)
 2. Mala škola sirove hrane by Zelenarium (početna ili napredna), u vrijednosti od 890  kn (Zelenarium)
 3. 45 minuta online konzultacija s Tinom, u vrijednosti od 300 kn (Zelenarium)
 4. 1 online izazov Zelenariuma, u vrijednosti do maksimalno 315 kn (Zelenarium)
 • RECEPTI I POPIS NAMIRNICA ZA KUPOVINU: Kako ne bi bilo stresa i panike, recepte i potrebne namirnice, šaljem na vrijeme. :) Garantiram da ćeš uživati kupujući šarene namirnice koje ću staviti u recepte. Naravno, za ovaj izazov pripremam nove recepte, koje ne možeš naći na Zelenarium blogu. Recepte i namirnice ćeš dobiti za jedan smoothie i za jedan zdrav i osvježavajući obrok koji možeš pojesti za ručak ili za večeru. Dakle, dobit ćeš ukupno 7 recepata za smoothie i 7 recepata za zdrav obrok. Slobodno odaberi jer će biti tako napravljeni. Nema pravila, pritiska i stresa. Tako smo se dogovorili, zar ne? :)
 • ALATI I TEHNIKE za opuštanje uma i tijela kojima ćeš stvoriti balans. Putem tih alata i tehnika ćeš naučiti kako umiriti um, postati opušteniji, a rezultat toga bit će savršeno provedeno ljeto. Zašto? Zato jer ćeš ti biti nova osoba.
 • FACEBOOK GRUPA: svi sudionici postat će dio zatvorene Facebook grupe Summer Beach Challenge 2022. Oni koji su već sudjelovali u mojim izazovima, znaju o kakvoj zajednici je riječ. Facebook grupom vlada motivacija, inspiracija, pozitiva, sreća i veselje. Sklapaju se prijateljstva, a možda će se na ovom izazovu sklopiti i neke ljetne ljubavi. :) Ovo su grupe koje se nastavljaju družiti i nakon izazova, ali se često ponovno i nađu u novoj grupi, u novom izazovu. Pridruži im se i ti. :)
 • FACEBOOK LIVE S TINOM: moći ćeš sudjelovati u Facebook live druženjima sa mnom, Tinom Uglješić, autoricom Zelenariuma. Prenijet ću ti svoja iskustva i odgovarat ću na pitanja tijekom izazova. Live je u zatvorenoj Facebook grupi, isključivo za sudionike izazova.
 • FACEBOOK LIVE S OSOBAMA KOJE ĆE TE MOTIVIRATI DA POSTANEŠ NOVA OSOBA: 
 1. Romana Soldo:Romanu je proučavanje pokreta i dinamičke meditacije zadnjih 20 godina odvelo na putovanje kroz učenja raznih drevnih i urbanih kultura, te potaklo na istraživanje kako energija priča kroz naša tijela i komunicira s prirodom oko nas. Završila je i metodu 5Ritmova, koju strastveno podučava i koristi je kao bazu za svoj rad.“Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom vodilo me kroz razne plesne škole, edukacije, meditativne i duhovne prakse. Susret s ovom praksom naučio me kako da se maknem samoj sebi s puta, na jednostavan i prirodan način kroz pokret, uvidim da je tijelo i vlastita energija – najbolji učitelj. Vraćanjem pažnje na tijelo, osluškujući tjelesni osjećaj/govor, u vlastitom ritmu ponovo se povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.”
 2. Ines Bezjak Koznjak:

Prije godinu dana sam iz zdravstvenih razloga, doslovce u jednom danu, izbacila iz prehrane: šećer, gluten, mlijeko i mliječne proizvode, većinu žitarica, meso, kavu, jaja, ribu i kuhanu hranu. Znači, prešla sam na sirovu živu hranu u jednom danu. Da nije bilo Tina Uglješić i njenih recepata ne bih izdržala, nema šanse. Tada sam se priključila njenim izazovima i otkrila novi savršeni svijet sirove žive prehrane. Osim prehrane, promijenila sam i druge stvari, no mislim da je promjena prehrane imala značajan utjecaj na pozitivne ishode.
Ishodi: u par mjeseci smršavila sam 20 kg (to naravno uopće nije bio motiv), nikada se u životu nisam bolje osjećala, imam energije kao nikada do sada, ne muči me više brain fog, riješila sam dugogodišnje boljke (primjerice hipotireozu).

 • BONUS: dobit ćeš ekskluzivan pristup na recepte za jedno osvježavajuće piće i osvježavajuću slasticu koju možeš jesti bez krivnje. :) Već te vidim kako uživaš u njima tijekom ljeta, a tvoj odraz u ogledalu postaje sve bolji. Život je zaista lijep. Slažeš se sa mnom? :)
 • DNEVNA PODRŠKA: imat ćeš dnevnu podršku i mogućnost postavljanja pitanja.
 • MOJ ZELENARIUM: nakon završenog izazova nastavit ćemo se družiti u Facebook grupi Moj Zelenarium, koja će poslužiti kao dodatni poticaj i motivacija na putu tvoje promjene. Tu smo za tebe kad zapneš, izgubiš motivaciju ili želiš s nama nešto podijeliti.

Kao sudionik Summer Beach Challengea 2022, u Facebook grupi objavljuj fotke obroka i smoothija koje ćeš raditi po receptima (samo ako želiš osvojiti dehidrator, inače objava fotografija nije obavezna). Summer Beach žiri će odabrati najkreativniju fotografiju, koja će biti objavljena za vrijeme trajanja izazova (od 27. 5. do 2.6. 2022.) i njen autor će na poklon dobiti dehidrator hrane VerVita XL (6 polica). Sve detalje i pravila ovog kreativnog natječaja naći ćeš na Facebook stranici Zelenariuma.

KAKO SUDJELOVATI:

Prijavi se (u nastavku) i uplati 315 Kn (42 EUR, za uplate iz inozemstva). Nakon toga, dobit ćeš mail s linkom za zatvorenu Facebook grupu.

POSEBNA POGODNOST: Svi vjerni članovi plaćaju uvijek najnižu cijenu izazova, koja ovaj put za njih iznosi 280 kn (37 EUR). Vjerni član postaješ sudjelovanjem barem u jednom od prošlih izazova.

Nakon uplate, ali najranije 26.5., dobit ćeš mail s linkom za Facebook grupu i recepte za smoothije i ručkove te upute za cijeli izazov.

  IDEJA:

  Ovu ideju napišem uvijek kad je izazov u pitanju. Probala sam na svojem primjeru pa sam odlučila podijeliti s tobom. Dakle, ideja je da uključiš u izazov svoju ekipu na poslu, prijatelje, obitelj i da se međusobno motivirate da krenete na put promijene, da ne posustajete i da na kraju postanete nova osoba već ovo ljeto. Osoba koja će se i nakon ljeta nastaviti razvijati u pravom smjeru. Probaj, bit će ti zabavno. :)

  10 PREDNOSTI OVOG IZAZOVA:

  1. Postat ćeš nova verzija sebe i promijenit ćeš svoj život!
  2. Pojavit će ti se nova energija i probudit će ti se vitalnost.
  3. Opskrbit će te mnogim vitaminima, mineralima, antioksidansima, enzimima (koji ostanu sačuvani jer nema termičke obrade), fitonutrijentima, klorofilom,…
  4. Pomoći će ti normalizirati tjelesnu težinu.
  5. Poboljšat će ti probavu.
  6. Priprema je jednostavna i brza. Nema kuhanja i gubljenja vremena.
  7. Određene namirnice mogu pomoći u čišćenju organizma od toksina i teških metala. Oprez: ako si trudna ili imaš malu djecu, informiraj se o namirnicama koje valja konzumirati u ograničenim količinama ili ih izbjegavati.
  8. Uspostavit ćeš balans uma i tijela.
  9. Shvatit ćeš da možeš prehranom i alatima/tehnikama koje ću ti pokazati, promijeniti život, čak i ako živiš ubrzanim načinom života.
  10. Vrlo vjerojatno ćeš početi osjećati sve veću odbojnost prema ‘junk foodu’ i spontano ćeš se početi okretati prirodnijoj i zdravijoj vrsti hrane. Tu ti može pomoći i Mala škola sirove hrane.

  Otkako sam prije 6 godina prihvatila sirovu prehranu, svoje oduševljenje prenosim svakodnevno, kome god stignem, u gotovo svakoj prilici. Budući da sam učitelj i tehnika za osobni razvoj, odlučila sam ih spojiti sa sirovim načinom prehrane. Živi sam dokaz da izvrsno funkcionira i zato imam veliku želju da i ti to probaš i daš si priliku za život kakav želiš živjeti. :)

  DOJMOVI SUDIONIKA DOSADAŠNJIH IZAZOVA:

  Matea: Ovo je bilo uživanje u novim okusima i kombinacijama. Divno prijateljstvo sa “zelenim” od kojega mi se prije “dizao želudac”. Sve oko sebe sam zarazila i smoothijima i ručkovima ☺ Hvala Tina i Ivana na divnoj podršci i znanju koje ste podijelile s nama. Već dugo vremena slažem i kombiniram smoothije, ali ovo je bio preskok u nešto potpuno novo. I sretna sam zbog toga! 💚

  Tatjana: Izazov je bio pun pogodak.😊 1. Uživala u izazovu, 2. Motivirala mamu od prijateljice, nakon tjedan dana kod njih na moru, žena si je kupila blender, 3. Druženja kod mene su se pretvorila u smoothie partije, 4. Prestala piti KAVU, 5. Opustila se po pitanju voća, sad ga jedem koliko hoću, zahvaljujući Ivani i Tini, 6. Pripremila prva četiri video recepta, 7. Spontano se počela hraniti sirovom hranom

  Kristina: Draga Tina, hvala ti puno na tome što jesi… Vrlo inspirativna, iskrena, autentična, pozitivna i prirodna. Ovaj izazov je bio pravi pogodak. Mislim da je pravi opis onaj s valovima oko kamenčića u vodi. I jako to brzo ide, vidiš i sama. Svatko tko je probao bar jedan tvoj smoothie, već je “u igri” :) Jako mi je drago što me put naveo na tebe. Radi i dalje to što radiš, i više je nego odlično ;)

  Iris: Moj izazov danas ne završava: sutra krećem iz početka. Hvala svima na druženju: Tini na super receptima, Ivani na super savjetima, te svim kreativnim djevojkama koje su me oduševile svojim wooow fotkama! ♥ ♥ ♥

  Ana: Izazov me samo gurnuo korak dalje u nastojanju da što zdravije hranim sebe i svoju malu obitelj. Svaki dan se vrijedno miksalo, iščekivalo okuse, uživalo iz dana u dan u sve boljim i boljim okusima. Na neke se kombinacije ne bih sama odvažila, a sada ću ih ponavljati sigurno. Hvala tebi Tina i Ivani na svim informacijama što ste ih nesebično podijelile i nadam se da ovo nije kraj nego tek početak!

  Brankica: Htjela bih s vama podijeliti ovo svoje bolničko iskustvo. Ja sam znala da ću morati u bolnicu pa sam se na neki način i pokušala pripremiti, tako sam i došla do ove grupe. Sada vidim da se to uvelike isplatilo, evo drugi dan nakon operacije koja je bila dosta zahtjevna, ja se osjećam izvrsno i sutra idem doma. Čast mi je biti član ove grupe. Živjeli u zdravlju!

  Boky: Ja ću ovaj izazov pamtiti po svojoj upornosti svaki dan i pogotovo što bih jedva čekala sljedeći dan da napravim i probam novi smoothie! Bili su jako ukusni i iznenadile su me neke kombinacije koje nikad u životu ne bi probala kuhane, a kamoli i sirove. Jako bitna stvar na kraju je da sam se riješila bolova u stomaku koje sam imala svako jutro svaki dan već 3 godine😊! Hvala Tina još jednom, od srca.

  Miljenka: Draga Tina, zalutala sam (ili ipak nisam, ništa nije slučajno) na vašu radionicu i onda u grupu za smoothie. Moj uređaj za izradu smoothija je bio u kutiji neraspakiran godinu i pol. Dobila sam ga na poklon. I onda sam krenula! Svaki dan sam radila po vašim receptima, s malim izmjenama. To mi je sad prešlo u naviku. Uređaj sam donijela i na otok te svaki dan nešto vrti. Osjećam da sam usvojila super naviku. Uživam u ispijanju. Hvala vam na svemu. Srdačan pozdrav vama i cijeloj grupi. Nedostajat će mi slikice smoothija i virtualna povezanost s ekipom!

  Zlatica: Draga Tina. Mene je stislo vrijeme s unučadi 3 x po troje su bili kod mene (različiti trojci) i nažalost se nisam mogla veseliti s vama i biti u toku. Nemojte zamjeriti, ja sam malo sporija a još imam puno obaveza, a to ću sad napraviti na miru pa se još i javim. Oduševila ste me izgledom, neposrednošću i srdačnošću i dobile smo nove prijateljice i savjetnice. Hvala. Čujemo se uz srdačan pozdrav i zagrljaj.

  Kristina: Ja se isto želim zahvaliti svima na ovom divnom “smoothie” druženju. Zadnjih dana sam uživala u vašim delicijama, ali obećavam da ću zaokružiti ovaj ciklus čak i fotografijama i spremiti u album “savršeno raw iskustvo” 😊 A onda, ponovo iz početka… Hvala i tebi Tina, na ideji i realizaciji. Puno ljubavi šaljem iz Lošinja ❤

  Vidimo se na Summer Beach Challengeu 2022, a možda ovog ljeta i na plaži! :)

  Tina 💚

  Podijeli ovu priču s drugima...
  Share on Facebook
  Facebook
  Pin on Pinterest
  Pinterest
  Tweet about this on Twitter
  Twitter

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *