Kakao i ples punog mjeseca by Tina & Romana

Na dan punog mjeseca (koji je ujedno ovaj put i Supermoon), 14.6., pozivamo te na ceremoniju kakaa i ples.

Iskoristi mudrost kakaa i snagu mjeseca, te uz podršku plesa, ispleši svoju namjeru, ono što želiš da ti se realizira.

Tina za kakao kaže: Kakao je medicina srca, duše i medicina mira, kažu stare civilizacije diljem svijeta. Najveću ostavštinu u znanju o ispijanju kakaa imamo od mayanske civilizacije. U mom, sada već višegodišnjem, druženju sa sirovim biljkama (voćem i povrćem), sama sam osjetila i osvijestila koliku drevnu mudrost i količinu informacija nam one pružaju, upravo zato što su u sirovom obliku ostale žive i komuniciraju s nama.

Kakao komunicira s našim emocionalnim tijelom, kojeg često ušutkujemo ili ignoriramo. Dopusti da ti kakao pruži ovu povezanost i komunikaciju. Uđi u prostor svog srca i dobit ćeš odgovore, putokaze, podršku.

Otkako sam prvi put okusila ceremonijalni kakao, uvjerila sam se u njegovu posebnost i moć. Osjećam jaku povezanost s njegovom energijom i osjećam snažan poziv da širim snagu ove prekrasne medicine sve dalje i šire.

Romana za mjesec i ovaj ples kaže: znamo da je utjecaj Mjeseca najvidljiviji na vodi (plima, oseka), a jednako tako vibrira i naše tijelo koje je prožeto istim elementom.

Vrijeme kada priroda doživljava kulminaciju energije, vibracije postaju snažnije, te ovisno o našoj prirodi i stanju, određene kvalitete postaju snažnije unutar nas samih. Odlično vrijeme da osvijestimo na kojem se dijelu vala nalazimo i iskoristimo taj snažan utjecaj i protok da nam pomogne osvijetliti, osnažiti, otpustiti, promijenti, prihvatiti oblike energije koje teku kroz nas.
Što god želi biti obasjano Lunom dobrodošlo u prostor da to isplešemo.


Za druženje odredi namjeru, nešto što ti je važno, na čemu želiš raditi da ti se realizira. Sa sobom donesi i predmet koji simbolizira tu namjeru. Što ćemo točno raditi, otkrit ćeš na samom druženju. :)

KADA: 14. 6. 2022. (utorak), od 19:30 do 22 h. i GDJE: u podnožju Medvednice, s pogledom na Zagreb i mjesec (točnu lokaciju poslat ćemo ti nakon uplate).

CIJENA: 250 Kn za rane uplate (do 7.6.). Za uplate od 8.6., puna cijena je 300 kn. U cijenu je uključen i sirovi ceremonijalni kakao iz Brazila kojeg ćemo ispijati.

Nakon prijave, dobit ćeš mail s podacima za uplatu i ostalim detaljnim uputama vezanih za utorak. Broj sudionika je OGRANIČEN.

PRIJAVI SE OVDJE:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekom od budućih događanja.

Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

Vidimo se, veselimo se,
Tina & Romana

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *