Zelenarium ugošćuje: Suhi post za početnike, Viktorija Jakšić, 27. 2. 2020.

U suradnji s Viktorijom Jakšić, odlučila sam za vas osigurati predavanja na iznimno popularnu i zanimljivu temu. Serijal od ukupno četiri predavanja nazvale smo Postolovci jer ćemo pričati o postu (autofagiji).

TEMA ČETVRTOG PREDAVANJA: Suhi post za početnike.

Mnogima su već poznate razne blagodati posta o kojima smo pričali u prethodnim radionicama, a suhi post nekad može biti upravo ona “stvar” koja je nedostajala da dođemo do svog cilja. Ali što je uopće suhi post, o njemu se baš ne priča puno?

Uzdržavanje od hrane i tekućine. Da, to je veliki izazov, ali za one koji uspiju donosi velike nagrade. Na ovoj radionici Viktorija će podijeliti svoje iskustvo s više vrsta suhog posta različitih trajanja, a među njima i najdužeg od 72 h (3 dana) bez vode i hrane.

Kako se pripremiti, što očekivati za vrijeme posta, kako ga prekinuti i kako se nositi s društvom (obitelji) za vrijeme posta?

Je li suhi post siguran za sve i u svakoj prilici?

Što uopće očekivati za prije posta i koji procesi se odvijaju u organizmu nakon suhog posta?

Osim što čisti fizičko tijelo, čisti i emocije i psihu koji su također važan dio cjelokupnog zdravlja čovjeka. Zato je jako bitno raditi na psihi i emocijama prije, ali i za vrijeme posta.

Iskoristite priliku na ovoj radionici pitati Viktoriju sva pitanja koja imate na umu i usudite se probati suhi post! Vidimo se!

Gošća predavačica bit će: Viktorija Jašić

Mnogima znana i s Youtube kanala Viktorija PBB, ali i kao autorica slasnih recepata na blogu Powered By Biljke te korisnih savjeta o zdravlju. U svojoj kratkoj, ali impresivnoj veganskoj “karijeri” uspjela je očarati i prolaznike na ZeGeVege festivalu 2018. godine sa svojim veganskim burekom od sira (VegBurek) te inspirirati svojom pričom polaznike Zelenarium Winter smoothie izazova u siječnju 2019. godine. Kroz 2019. godinu nastavila je suradnju sa Zelenarium blogom i prošla edukaciju Male škole sirove hrane i mnogo drugih edukacija što joj je omogućilo i da stekne iskustvo u restoranu u ljetnoj sezoni. Od malena sanja o tome da bude doktor i liječi ljude, ali nakon mnogo negativnih iskustava koje je imala u djetinjstvu s klasičnim metodama liječenja, od 2017. okreće se istraživanju i primjeni prirodnog liječenja kroz hranu, ljekovito bilje i post, jednom riječju – detox. Pozitivno šokirana rezultatima prirodnih metoda, odlučuje postati certificirana od svog mentora dr. Morsea iz Amerike za level one Detox specijalistu (travanj 2019.) Zahvaljujući upornosti i temeljitosti uspjela je i za to relativno kratko vrijeme skupiti puno iskustva koje sada dijeli javno, ali i savjetuje ljude individualno. Glavna želja i misija joj je educirati ljude kako se mogu sami brinuti o sebi i svom zdravlju te osnovati svoj centar za prirodno liječenje u Hrvatskoj. 

Kada i gdje: četvrtak, 27. 2. 2020. od 17:30 do 19 sati. u prostoru Zelenariuma, Trg Drage Iblera 5, 3. kat, Zagreb.

Cijena pojedinačnog predavanja: 80 kn

POSEBAN POPUST: Ako se prijaviš za cijeli serijal predavanja i uplatiš odjednom za sva četiri predavanja, ukupna cijena je 280 kn (umjesto 320 kn).

 

PRIJAVI SE ZA ČETVRTO PREDAVANJE:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekom od budućih predavanja, radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

 

PRIJAVI SE I NA OSTALE TEME:

1/4: Zdravstveni benefiti autofagije (posta), 16. 1. 2020. od 17:30 do 19:00 sati

2/4: Post na sokovima, 30. 1. 2020. od 17:30 do 19:00 sati

3/4: Post na vodi i čajevima, 13. 2. 2020. od 17:30 do 19:00 sati

 

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Postolovci 4.

Vidimo se,

Tina i Viktorija

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Jedna misao o “Zelenarium ugošćuje: Suhi post za početnike, Viktorija Jakšić, 27. 2. 2020.

  1. Povratni ping: Zelenarium ugošćuje: Zdravstveni benefiti autogafije (posta), Viktorija Jakšić, 16. 1. 2020. - Zelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *