Zelenarium ugošćuje: Post na vodi i čajevima, Viktorija Jakšić, 13. 2. 2020.

U suradnji s Viktorijom Jakšić, odlučila sam za vas osigurati predavanja na iznimno popularnu i zanimljivu temu. Serijal od ukupno četiri predavanja nazvale smo Postolovci jer ćemo pričati o postu (autofagiji).

TEMA TREĆEG PREDAVANJA: Post na vodi i čajevima.

Tijekom ovog predavanja proći ćemo kroz sva bitna pitanja vezana za vodu i post na vodi. Sigurno su mnogi od vas čuli za istraživanja o strukturiranju vode te kako voda ima pamćenje. Sve te prakse bile su nadogradnja na otkriće Dr. Masarua Emotoa. Vrlo je zanimljivo koliko upravo voda koju pijemo utječe na vodu u našem organizmu. I zato ćemo, između ostalog, odgovoriti na ono vječno pitanje koju vodu koristiti i je li uopće bitno da voda bude pročišćena.

Kako se pripremiti za post, koliko bi trebao trajati, kako ga prekinuti?

Kada i za koga je preporučljivo da se upusti u avanturu posta na vodi?

Osim ovih klasičnih pitanja, ući ćemo malo dublje u tematiku energetskog punjenja vode, čišćenja od nečistoća na energetskoj razini, odnosno negativnih sjećanja vode, strukturiranja vode i drugih vrlo interesantnih tema što se tek odnedavno istražuju u znanstvenim krugovima.

Osim toga pričat ćemo i o alternativi posta na vodi, odnosno o postu na čajevima, koji nije toliko populariziran, ali ima mnoge blagodati posta na vodi uz neke dodatne benefite za jačanje tijela i brže čišćenje toksina.

 

Gošća predavačica bit će: Viktorija Jašić

Mnogima znana i s Youtube kanala Viktorija PBB, ali i kao autorica slasnih recepata na blogu Powered By Biljke te korisnih savjeta o zdravlju. U svojoj kratkoj, ali impresivnoj veganskoj “karijeri” uspjela je očarati i prolaznike na ZeGeVege festivalu 2018. godine sa svojim veganskim burekom od sira (VegBurek) te inspirirati svojom pričom polaznike Zelenarium Winter smoothie izazova u siječnju 2019. godine. Kroz 2019. godinu nastavila je suradnju sa Zelenarium blogom i prošla edukaciju Male škole sirove hrane i mnogo drugih edukacija što joj je omogućilo i da stekne iskustvo u restoranu u ljetnoj sezoni. Od malena sanja o tome da bude doktor i liječi ljude, ali nakon mnogo negativnih iskustava koje je imala u djetinjstvu s klasičnim metodama liječenja, od 2017. okreće se istraživanju i primjeni prirodnog liječenja kroz hranu, ljekovito bilje i post, jednom riječju – detox. Pozitivno šokirana rezultatima prirodnih metoda, odlučuje postati certificirana od svog mentora dr. Morsea iz Amerike za level one Detox specijalistu (travanj 2019.) Zahvaljujući upornosti i temeljitosti uspjela je i za to relativno kratko vrijeme skupiti puno iskustva koje sada dijeli javno, ali i savjetuje ljude individualno. Glavna želja i misija joj je educirati ljude kako se mogu sami brinuti o sebi i svom zdravlju te osnovati svoj centar za prirodno liječenje u Hrvatskoj. 

Kada i gdje: četvrtak, 13. 2. 2020. od 17:30 do 19 sati. u prostoru Zelenariuma, Trg Drage Iblera 5, 3. kat, Zagreb.

Cijena pojedinačnog predavanja: 80 kn

POSEBAN POPUST: Ako se prijaviš za cijeli serijal predavanja i uplatiš odjednom za sva četiri predavanja, ukupna cijena je 280 kn (umjesto 320 kn).

 

PRIJAVI SE ZA TREĆE PREDAVANJE:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekom od budućih predavanja, radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

PRIJAVI SE I NA OSTALE TEME:

1/4: Zdravstveni benefiti autofagije (posta), 16. 1. 2020. od 17:30 do 19:00 sati

2/4: Post na sokovima, 30. 1. 2020. od 17:30 do 19:00 sati

4/4: Suhi post za početnike, 27. 2. 2020. od 17:30 do 19:00 sati

 

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Postolovci 3.

Vidimo se,

Tina i Viktorija

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Jedna misao o “Zelenarium ugošćuje: Post na vodi i čajevima, Viktorija Jakšić, 13. 2. 2020.

  1. Povratni ping: Zelenarium ugošćuje: Post na sokovima, Viktorija Jakšić, 30. 1. 2020. - Zelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *