Zelenarium radionica u Nikšiću 2.2.2019.

Prijavi se na prvu radionicu Zelenariuma koju ću održati van Hrvatske i to u Crnoj Gori, u Nikšiću. Radionica pod nazivom ‘Majstori nekuhanja 1’, održat će se 2.2.2019. (subota) od 13 do 17 sati.

Moja prijateljica Jovana, a koja vam je sigurno već mnogima poznata budući da svojim primjerom i znanjem mnogima pomaže da ostvare ogromne transformacije i žive sretniji život, pozvala me da u njenom rodnom Nikšiću održim radionicu. Svjesna da vam većini koji ste na putu promjene i koji ste izbacili namirnice životinjskog porijekla (ili to planirate) fale ideje za glavne i slane obroke, pozvala me kako biste i vi Nikšićani i svi vi kojima je Nikšić blizu (čak i u Hrvatskoj, Dubrovnik i okolica), naučili spremati slasne i zdrave obroke.

Sve što ćemo pripremati, pripremat ćemo bez namirnica životinjskog porijekla, šećera, žitarica, industrijskih gotovih proizvoda i jela. Očekujte nekoliko recepata za ručak, recept za puding, ali i nezaobilazan desert. Ne kuhamo, samo sjeckamo, miksamo, režemo, miješamo…

U cijenu su uključeni: skripta s receptima s radionice, degustacija svega pripremljenog, igraonica za djecu s animatorima za cijelo vrijeme trajanja radionice, piće, smoothie, a na kraju najslađi dio: druženje s Jovanom.

Predavač: Tina Uglješić. Autorica sam bloga Zelenarium, s više od 5 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje i sama sam svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Gdje i kada: igraonica Bubamara, Vardarska 2, Nikšić, 2.2.2019. (subota) od 13:00 do 17:00 sati (4 sata). Još jedna lijepa vijest je da je u planu održavanje ove radionice mjesečno ili dvomjesečno, ovisno o vašem interesu.

Cijena: 50 EUR po osobi. Prijavi se i uplati do 25.1. i ostvari 10% popusta.

PRIJAVI SE: na telefon igraonice: +382 69 188 878. Prijave su OBAVEZNE, zbog očekivanog velikog interesa! Broj mjesta je ograničen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *