Zelenarium radionica u Nikšiću 2.3.2019. – NOVI DATUM!

NOVI DATUM: Prijavi se na prvu radionicu Zelenariuma koju ću održati van Hrvatske i to u Crnoj Gori, u Nikšiću. Radionica pod nazivom ‘Majstori nekuhanja 1’, održat će se 2.3.2019. (subota) od 13 do 17 sati. Prvi datum je bio 2.2., ali smo ga, na molbu velikog broja polaznika, pomaknuli za mjesec dana.

Moja prijateljica Jovana, a koja vam je sigurno već mnogima poznata budući da svojim primjerom i znanjem mnogima pomaže da ostvare ogromne transformacije i žive sretniji život, pozvala me da u njenom rodnom Nikšiću održim radionicu. Svjesna da vam većini koji ste na putu promjene i koji ste izbacili namirnice životinjskog porijekla (ili to planirate) fale ideje za glavne i slane obroke, pozvala me kako biste i vi Nikšićani i svi vi kojima je Nikšić blizu (čak i u Hrvatskoj, Dubrovnik i okolica), naučili spremati slasne i zdrave obroke.

Sve što ćemo pripremati, pripremat ćemo bez namirnica životinjskog porijekla, šećera, žitarica, industrijskih gotovih proizvoda i jela. Očekujte nekoliko recepata za ručak, recept za puding, ali i nezaobilazan desert. Ne kuhamo, samo sjeckamo, miksamo, režemo, miješamo…

U cijenu su uključeni: skripta s receptima s radionice, degustacija svega pripremljenog, igraonica za djecu s animatorima za cijelo vrijeme trajanja radionice, piće, smoothie, a na kraju najslađi dio: druženje s Jovanom.

Predavač: Tina Uglješić. Autorica sam bloga Zelenarium, s više od 5 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje i sama sam svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Gdje i kada: igraonica Bubamara, Vardarska 2, Nikšić, 2.3.2019. (subota) od 13:00 do 17:00 sati (4 sata). Još jedna lijepa vijest je da je u planu održavanje ove radionice mjesečno ili dvomjesečno, ovisno o vašem interesu.

Cijena: 50 EUR po osobi. Prijavi se i uplati do 25.2. i ostvari 10% popusta.

PRIJAVI SE: Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)