Snimka intervjua: Ceremonijalni cacao: zašto je sve popularniji? (Tina & Jenny, s cacao obale Brazila)

Moja gošća Jenny Sun i ja smo pričale o razlozima zbog kojih upotreba CEREMONIJALNOG cacaa postaje sve veća i veća i što možeš i ti očekivati od ove biljke, koja se još naziva i MEDICINOM SRCA.

Pričale smo i o tome koje TEKTONSKE promjene je kakao donio životima nas dvije i kako i svatko od vas može doći do toga.

Ova moć i mudrost DOSTUPNA je SVIMA vama koji osjećate da kakao u vama budi ZNATIŽELJU.

Snimku pogledaj ovdje, u nastavku:

O Jenny Sun: “Nevjerojatno sam zahvalna na druženju s božanskom medicinom CACAO i što mogu ugledati njezinu bezuvjetnu ljubav i podijeliti je s rastućom svjesnom obitelji. Uvijek sam znala da sam ovdje da bih bila ljubav, dijelim ljubav, primam ljubav. I nekako je put sve jasniji. Udobnije mi je s nepoznatim. Ugodnija mi je uloga tkanja mreže zlatne ljubavi kroz prazninu. I ugodnije mi je zbog činjenice da se stalno razvijam, stalno se mijenjam.

Mi smo ti koji smo ovdje da transformiramo, transmutiramo i evoluiramo.
Mi smo ti koji smo ovdje da vodimo iz Srca.
Mi smo ti koji smo ovdje da živimo izvanredne živote.
I mi smo tu da budemo povezani i da dajemo primjer.

Nikad nisam zamišljala da živim u Brazilu, na kakao obali, provodeći dane okružena kakao šumom i oceanom, učeći umjetnost prave alkemije od epskih žena koje su istinske vođe u svijetu poduzetnika. Toliko sam se preobrazila. I još uvijek se svakodnevno transformiram. I topim se u svom ritmu. Pretvaranje patnje u tekuću ljubav. Pletući svoju mrežu svjetlosti. Živjeti svoj san… i njegovati njegov rast.”


Ako nam se želiš pridružiti na trodnevnom putovanju Cacao Mystery Weekend, sljedeći vikend, na otoku Krku, zajedno s još 3 posebne gošće, zaviri ovdje, gdje se možeš odmah i prijaviti.

CIJENA je još uvijek SNIŽENA! A ako dovedeš još nekoga, cijena je još NIŽA.


Jedva vas čekamo za vikend! Da dijelimo radost i ljubav života. I da zajedno otkrivamo nepoznato.
 
Tina & Jenny
Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)