Snimka intervjua: o iscjeljivanju vlastitim glasom (Tina i Nina Kraljić)

U ovom intervjuu saznaj više o mogućnostima iscjeljivanja vlastitim glasom te zašto je to važno?

Nina je s nama podijelila i nekoliko korisnih vježbi koje možemo početi prakticirati i sami, a koje su, već dok ih je opisivala, meni zvučale jako moćno. Tako ih je i Nina opisala. 

Ozareno lice kojim opisuje pjevanje je zarazno, a način na koji opisuje mogućnosti koje nam pjevanje nudi je i više nego interesantan i pogađa baš u neku srž. Stvarno poželiš sve to isprobati što prije.

Ujedno ćeš saznati što je Nina pripremila za nas na CACAO MYSTERY WEEKENDU sljedeći vikend (11.-13.11.): https://zelenarium.com/cacao-mystery-weekend-s-tinom-i-goscama-11-13-11-otok-krk/.

Sigurno će te zanimati i što je CEREMONIJALNI cacao donio Nini u život? Hvala ti na jako intimnom uvidu kojeg si podijelila s nama.

“Javno sam počela pjevati da pomognem ljudima pronaći sebe, prihvatiti sebe i ojačati proces psihofizičkog samoozdravljenja koji nam je svima urođen.

Glazba svojim univerzalnim glasom briše granice među nama i povezuje nas s najvišim ljudskim vrijednostima i potencijalima duše isto kao i s osnovnim bivstvom i zvukom koji nam je svima urođen.

Mogućnosti rada na sebi kroz medij zvuka je bezgraničan i iscjeljujući kao i sama glazba.”

—-

Pridruži nam se 11.11.2022.!

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)