S družionice 30.8.2018., Sirova hrana za na posao i u školu

Za slučaj da niste znali, jednom mjesečno organiziramo druženje na neku određenu temu koja je vezana uz sirovu hranu. Iako na družionice dolaze i sirovojelci, vegani i vegetarijanci koji nisu sirovojelci, uvijek je najveći broj svejeda, što me posebno veseli. Glavni razlog je to što znam koliko će im se toga u životu promijeniti jednom kad krenu mijenjati prehranu, jer vjerujte mi, u prehrani je sve: i život i zdravlje.

Uvijek se trudim na družionicu dovesti barem jednog sirovojelca, kako bi svojim iskustvom motivirao sve prisutne. Ovaj put pridružila nam se naša poznata glumica Nada Rocco, koja je svoju osteoporozu zaustavila zahvaljujući sirovoj hrani. No, od nje smo saznali i još par zanimljivosti koje su joj se dogodile promijenivši prehranu.

U nastavku su fotke s družionice održane u kolovozu, na temu: Sirova hrana za na posao i u školu.

Uvijek ugodno druženje obogatimo i sirovim delicijama. Ovaj put smo se častili s dehidriranim kruhom i ‘mozzarellom’ od indijskih oraščića, s cherry rajčicama, bosiljkom i maslinovim uljem, a imali smo i desert, sirove kakao kocke po najnovijem receptu.

Pričali smo o mogućnostima koje se nude za pripremiti i ponijeti obroke na posao, ali i u školu. Pritom uzevši u obzir da naši školarci najčešće nemaju mogućnost odlaganja obroka u hladnjake, ali i da imaju ograničene mogućnosti pripreme hrane, pa nešto poput salate i nije adekvatan obrok za promiješati u školi (ovo se, naravno, manje odnosi na srednjoškolce i studente, jer je njima već lakše).

Ako nam se želite pridružiti, prijavite se i vi i saznajte nešto novo što će vam pomoći da uvedete zdrave obroke u svoj život. Osim toga, vratit ćete se kući s pregršt motivacije. Prijavite se ovdje.

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *