Predavanje: Kako do promjene?, 29. 10. 2019., Zagreb

Ono kako se osjećamo iznutra, razina stresa s kojom živimo i vrijeme i trud koji (ne)ulažemo u to glavni su razlog zbog kojeg stojimo u mjestu, s osjećajem kao da smo zaglavili, bez izlaza. Ovo vrijedi za sva životna područja.

Ako i ti misliš da hrana nije jedini i isključivi način da dođeš do životne promjene kojoj težiš, dođi na ovo predavanje.

Na predavanju ćeš saznati što je potrebno učiniti za poticanje ove promjene, što ćemo odmah i testirati te ćeš dobiti osnovne upute kako to primijeniti u svakodnevnom životu na jednostavan način, bez gubitka puno vremena.

TEMA: KAKO DO PROMJENE?

KOME JE PREDAVANJE NAMIJENJENO: svima koje je uvod zainteresirao.

Kada i gdje: utorak, 29. 10. 2019., od 17:30 do 19:00 sati, Zelenarium, Trg Drage Iblera 5/3, Zagreb.

Cijena: Za prijave i uplate, do utorka, 22. 10., cijena je 40 kn, nakon tog datuma, cijena je 50 kn. Na predavanju ćeš imati priliku degustirati sirovu hranu iz moje tvornice ideja.

PRIJAVLJUJEM SE:

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Kako do promjene?

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

Dodaj Tinino predavanje u svoj Google kalendar:

Predavat će moja malenkost. Jako sam sretna što ću imati priliku provesti ugodno vrijeme s divnim, pozitivnim ljudima. :)

O Tini Uglješić: autorica sam i osnivačica bloga Zelenarium i učiteljica i trenerica osobnog rasta i razvoja prema All Level Healing metodi. Bivša sam menadžerica, s 20-godišnjim stažem u svijetu financija, koja je prije 3 godine odlučila otvoriti novo poglavlje u svom životu. Dala sam otkaz i odlučila se u potpunosti posvetiti nečemu što mi srce čini ispunjenim. Pitat ćete se, što bi to moglo biti? Moja želja i strast da što je moguće više ljudi naučim kako mogu živjeti jednostavnije, a opet intenzivnije, svjesnije. Vrlo brzo pokazalo se da je moja odluka bila ispravna.

Vidimo se,

Tina

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Jedna misao o “Predavanje: Kako do promjene?, 29. 10. 2019., Zagreb

  1. Povratni ping: Raspored događanja u rujnu i listopadu 2019. - Zelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *