Predavanje: Kako do promjene?, 29. 10. 2019., Zagreb

Ono kako se osjećamo iznutra, razina stresa s kojom živimo i vrijeme i trud koji (ne)ulažemo u to glavni su razlog zbog kojeg stojimo u mjestu, s osjećajem kao da smo zaglavili, bez izlaza. Ovo vrijedi za sva životna područja.

Ako i ti misliš da hrana nije jedini i isključivi način da dođeš do životne promjene kojoj težiš, dođi na ovo predavanje.

Na predavanju ćeš saznati što je potrebno učiniti za poticanje ove promjene, što ćemo odmah i testirati te ćeš dobiti osnovne upute kako to primijeniti u svakodnevnom životu na jednostavan način, bez gubitka puno vremena.

TEMA: KAKO DO PROMJENE?

KOME JE PREDAVANJE NAMIJENJENO: svima koje je uvod zainteresirao.

Kada i gdje: utorak, 29. 10. 2019., od 17:30 do 19:00 sati, Zelenarium, Trg Drage Iblera 5/3, Zagreb.

Cijena: Za prijave i uplate, do utorka, 22. 10., cijena je 40 kn, nakon tog datuma, cijena je 50 kn. Na predavanju ćeš imati priliku degustirati sirovu hranu iz moje tvornice ideja.

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Kako do promjene?

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

Dodaj Tinino predavanje u svoj Google kalendar:

Predavat će moja malenkost. Jako sam sretna što ću imati priliku provesti ugodno vrijeme s divnim, pozitivnim ljudima. :)

O Tini Uglješić: autorica sam i osnivačica bloga Zelenarium i učiteljica i trenerica osobnog rasta i razvoja prema All Level Healing metodi. Bivša sam menadžerica, s 20-godišnjim stažem u svijetu financija, koja je prije 3 godine odlučila otvoriti novo poglavlje u svom životu. Dala sam otkaz i odlučila se u potpunosti posvetiti nečemu što mi srce čini ispunjenim. Pitat ćete se, što bi to moglo biti? Moja želja i strast da što je moguće više ljudi naučim kako mogu živjeti jednostavnije, a opet intenzivnije, svjesnije. Vrlo brzo pokazalo se da je moja odluka bila ispravna.

Vidimo se,

Tina

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 misao o “Predavanje: Kako do promjene?, 29. 10. 2019., Zagreb

  1. Povratni ping: Raspored događanja u rujnu i listopadu 2019. - Zelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *