Mala škola sirove hrane POČETNA (Zagreb, srpanj 2021.)

Sirova hrana bazirana na bilju (eng. plant based) i hrana bez industrijskih proizvoda (eng. wholefoods), donosi mladost, ogromnu energiju, ljepotu, zdravlje i vitalnost za mnoge ljude diljem svijeta. Ako i ti želiš promijeniti svoj život i osjetiti što će tebi donijeti promjena prehrane, Mala škola sirove hrane POČETNI STUPANJ je idealan početak tvog puta.

Maloj školi sirove hrane – POČETNA, kroz dva dana, naučit ćeš kako brzo i jednostavno pripremati zdrave i hranjive obroke i deserte bez umjetnih dodataka i kuhanja i kako ih na najlakši način uvesti u svoj život, uskladivši poslovne i privatne obaveze i pripremu obroka. Ne moraš preseliti na pusti otok da bi se promjene u tvojoj prehrani ostvarile. Kako je to moguće, saznaj u Maloj školi. :)

Prijavljujem se

PROGRAM:

1. DAN: OSNOVE SIROVE PREHRANE

 • Zašto uvesti sirovu hranu
 • Kako uvesti sirovu hranu (nabavka namirnica, planiranje, čuvanje hrane)
 • Koje promjene i simptome možeš očekivati i kako umanjiti nuspojave
 • Kako zadržati motivaciju
 • Koji uređaji su potrebni
 • Što jesti u danu
 • Dodatak: čime zamijeniti kavu
 • Pripremamo obroke za prvi dio dana (do ručka)
 • Pričamo o ostalim prijedlozima za prvi dio dana

2. DAN: PRIPREMA OBROKA
Ovaj dan ćemo iskoristiti isključivo za praktičan dio. Od uređaja ćemo koristiti samo blender i multipraktik, a neke obroke ćemo pripremiti i bez uređaja. Dehidrator, klijanje, fermentiranje i eventualno sokovnik trebat će ti tek u idućoj, naprednoj fazi. Naučit ćeš kako pripremati obroke za ručak, večeru i za desert. Nakon Male škole, moći ćeš samostalno pripremati obroke bez kuhanja kroz dan. Smoothiji i bogate, zasitne salate su samo mali dio onoga što ćeš naučiti u ova dva dana. Bit će tu i raznih sirovih špageta, ‘rižota’ bez riže, juha iz blendera, pudinga bez mlijeka, wrapova od listova povrća,…

Sve namirnice, kao i degustacija pripremljenih obroka uključeni su u cijenu.

Svi polaznici dobit će skriptu s ukupno 50-ak recepata (recepti s Male škole i recepti za 21 dan sirove hrane). Budući da kažu da je za svaku promjenu potreban 21 dan, za vas polaznike sam pripremila recepte za cijeli taj period, kako bih vam olakšala ovu tranziciju i kako ne biste morali puno razmišljati što i kako jesti.

Da! Želim početni stupanj. 

Predavačica: Tina Uglješić. Autorica sam bloga Zelenarium, s više od 8 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje i sama sam svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Ovo su samo neki od dojmova polaznika dosadašnje Male škole koji će ti još bolje opisati atmosferu i kvalitetu Male škole:
‘Prekrasno iskustvo. Puno novih informacija. Prekrasni ljudi. Energija! Tina toliko jednostavna, srdačna, iskrena! Recepti božanstveni! Ne možeš reći ne. Samo: molim još…’
‘Ugodno društvo, mnogo korisnih informacija, jako, jako fino… Veselim se ponovnom druženju!’
‘Ponovo jedva čekam sama ovo sve probati napraviti. Tina, inspiracijo moja. :)’
‘Hrana je predobra, prezentacija izuzetno inspirativna, ambijent ugodan – jedva čekam sljedeću :)’
‘Veselo, zabavno, ugodna atmosfera, vrlo prijateljsko okruženje, puno se nauči.’
‘Izuzetno ste spontani, prirodni i odlična domaća atmosfera, kao i prošli put. Hvala od srca!’

‘Maštovito i kreativno kao i svaki puta. Volim tamari i može biti stalno u svakom receptu. :) Odlična učiteljica s puno savjeta!’

GDJE I KADA:

 • ZAGREB (POČETNA): 26. i 27. 7. 2021., od 17:30 do 21:30 sati – popunjeno

NOVE LOKACIJE I DATUMI:

 • RIJEKA (POČETNA): 21. i 22. 8. 2021., od 9 do 13 sati
 • KRK (POČETNA): 28. i 29. 8. 2021., od 9 do 13 sati
 • ZAGREB (POČETNA): 8. i 9. 9. 2021., od 17:30 do 21:30 sati
 • ZAGREB (NAPREDNA): 27. i 28. 9. 2021., od 17:30 do 21:30 sati

Cijena: trenutno je cijena snižena i iznosi 801 kn (umjesto 890 kn). 

POGODNOST: Ako sa sobom dovedeš partnera/partnericu i za njega/nju plaćaš cijenu: 623 kn. Popust se realizira uplatom od 623 kn te naznakom u opisu plaćanja: Mala škola sirove hrane – partner. Promjena je uvijek lakša u dvoje. :)

RADIONICA 26. I 27.7. U ZAGREBU JE RASPRODANA. Zbog velikog broja upita, definirala sam nove datume za Zagreb, ali i za Rijeku i Krk, budući da je interes bio velik.

  Pogledaj kako nam je bilo na Maloj školi do sada: Mala škola ZagrebMala škola SplitMala škola RijekaMala škola Osijek.

  Vidimo se. :)
  Tina

  Podijeli ovu priču s drugima...
  Share on Facebook
  Facebook
  Pin on Pinterest
  Pinterest
  Tweet about this on Twitter
  Twitter

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *