Mala škola sirove hrane POČETNA (2 dana x 4 sata), 25. i 26. 3. 2020., ZAGREB

Sirova hrana bazirana na bilju (eng. plant based) i hrana bez industrijskih proizvoda (eng. wholefoods), čarobna je formula mladosti, ogromne energije, ljepote, zdravlja i vitalnosti za mnoge ljude diljem svijeta. Ako i ti želiš promijeniti svoj život i živjeti njegovu najljepšu verziju, Mala škola sirove hrane je idealan početak tvog puta.

Maloj školi sirove hrane – POČETNA, kroz dva dana, naučit ćeš kako brzo i jednostavno pripremati zdrave i hranjive obroke i deserte bez umjetnih dodataka i kuhanja i kako ih na najlakši način uvesti u svoj život, uskladivši poslovne i privatne obaveze i pripremu obroka. Uravnoteži svoju tjelesnu masu, očisti organizam i uživaj u promjenama koje ti slijede.

VAŽNO: Ne moraš preseliti na pusti otok da bi se te promjene ostvarile. Kako je to moguće, saznaj u Maloj školi. :)

PROGRAM

1. DAN – OSNOVE SIROVE PREHRANE:
Zašto uvesti sirovu hranu
Kako uvesti sirovu hranu (nabavka namirnica, planiranje, čuvanje hrane)
Koje promjene i simptome možeš očekivati i kako umanjiti nuspojave
Kako zadržati motivaciju
Koji uređaji su potrebni
Što jesti u danu
Dodatak: čime zamijeniti kavu
Pripremamo obroke za prvi dio dana (do ručka)
Pričamo o ostalim prijedlozima za prvi dio dana

2. DAN – PRIPREMA OBROKA:
Ovaj dan ćemo iskoristiti isključivo za praktičan dio. Od uređaja ćemo koristiti samo blender i dehidrator, a neke obroke ćemo pripremiti i bez uređaja. Dehidrator, klijanje, fermentiranje i eventualno sokovnik trebat će ti tek u idućoj, naprednoj fazi. Naučit ćeš kako pripremati obroke za ručak, večeru i za desert. Nakon Male škole, bit ćeš u mogućnosti samostalno pripremati obroke bez kuhanja kroz dan. Smoothiji i bogate, zasitne salate su samo mali dio onoga što ćeš naučiti u ova dva dana. Bit će tu i raznih sirovih špageta, ‘rižota’ bez riže, juha iz blendera, pudinga bez mlijeka, wrapova od listova povrća,…

Sve namirnice, kao i degustacija pripremljenih obroka uključeni su u cijenu.

Svi polaznici dobit će skriptu s ukupno 50-ak recepata (recepti s Male škole i recepti za 21 dan sirove hrane). Budući da kažu da je za svaku promjenu potreban 21 dan, za vas polaznike sam pripremila recepte za cijeli taj period, kako bih vam olakšala ovu tranziciju i kako ne biste morali puno razmišljati što i kako jesti.

Naš planet vapi za preokretom u prehrani njenih stanovnika. Budućnost koja je pred nama neminovno obuhvaća prehranu koja se bazira na biljnim namirnicama. To je nužno ne samo zbog strašnog zagađenja i promjena klimatskih uvjeta koji su uzrokovani proizvodnjom mesa, ne samo zbog životinja već, u najvećoj mjeri, i zbog zdravlja ljudi. Sve je više dokaza iz kojih je vidljivo da ljudi koji iz svog jelovnika izbace namirnice životinjskog porijekla žive kvalitetnije i zdravije živote. Meso i ostali životinjski proizvodi postaju (i bit će) ‘out’. Zato, pridruži se ljudima koji su već dio ove promjene i započni najbolji dio svog života – odmah.

Predavač: Tina Uglješić. Autorica sam bloga Zelenarium, s više od 6 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje i sama sam svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Ovo su samo neki od dojmova polaznika dosadašnje Male škole koji će ti još bolje opisati atmosferu i kvalitetu Male škole:
‘Prekrasno iskustvo. Puno novih informacija. Prekrasni ljudi. Energija! Tina toliko jednostavna, srdačna, iskrena! Recepti božanstveni! Ne možeš reći ne. Samo: molim još…’
‘Ugodno društvo, mnogo korisnih informacija, jako, jako fino… Veselim se ponovnom druženju!’
‘Ponovo jedva čekam sama ovo sve probati napraviti. Tina, inspiracijo moja. :)’
‘Hrana je predobra, prezentacija izuzetno inspirativna, ambijent ugodan – jedva čekam sljedeću :)’
‘Veselo, zabavno, ugodna atmosfera, vrlo prijateljsko okruženje, puno se nauči.’
‘Izuzetno ste spontani, prirodni i odlična domaća atmosfera, kao i prošli put. Hvala od srca!’

‘Maštovito i kreativno kao i svaki puta. Volim tamari i može biti stalno u svakom receptu. :) Odlična učiteljica s puno savjeta!’

Kada i gdje: 25. i 26. 3. 2020. (srijeda i četvrtak, od 17:30 do 21:30 sati), Zelenarium, Iblerov trg 5/3, Zagreb.

Cijena: 890 kn. Za prijave i uplate do 18. 3. 2020., ostvari 10% popusta i uživaj na Maloj školi sirove hrane po cijeni od 801 kn.

POGODNOST: Dovedi sa sobom partnera/partnericu i za njega/nju ostvari 50% popusta. Popust se realizira uplatom od 445 kn te naznakom u opisu plaćanja: Mala škola sirove hrane početna, Zagreb – partner.

VAŽNA OBAVIJESTI: Dragi svi, ovaj termin Male škole pomaknut ćemo za kasnije. O novom datumu održavanja obavijestit ću vas, nadam se, uskoro. Šaljem svima veliki pozdrav i želim sve dobro! Ne zaboravite jesti prirodnu hranu u što većim količinama i ne zaboravite se smiješiti. Tina ?

Pogledaj kako nam je bilo na Maloj školi do sada: Mala škola ZagrebMala škola SplitMala škola RijekaMala škola Osijek.

 

Ako imaš dodatnih pitanja, javi mi se u Facebook inbox ili pošalji mail.

Vidimo se! :)

Tina

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)