Kakao i namjera

Kakao je medicina srca, duše i medicina mira, kažu stare civilizacije diljem svijeta. Najveću ostavštinu u znanju o ispijanju kakaa imamo od mayanske civilizacije. U mom, sada već višegodišnjem, druženju sa sirovim biljkama (voćem i povrćem), sama sam osjetila i osvijestila koliku drevnu mudrost i količinu informacija nam one pružaju, upravo zato što su u sirovom obliku ostale žive i komuniciraju s nama.

Došlo je vrijeme da mi, ljudi, prihvatimo da su nam vibracije zahvalnosti i ljubavi dane kako bismo održali ravnotežu svjetova.

Kakao komunicira s našim emocionalnim tijelom, kojeg često ušutkujemo ili ignoriramo. Dopusti da ti kakao pruži ovu povezanost i komunikaciju. Uđi u prostor svog srca i dobit ćeš odgovore, putokaze, podršku.

Otkako sam prvi put okusila ceremonijalni kakao, uvjerila sam se u njegovu posebnost i moć. Osjećam jaku povezanost s njegovom energijom i osjećam snažan poziv da širim snagu ove prekrasne medicine sve dalje i šire.

Ovu nedjelju pozivam te na druženje u trajanju od 3 sata, na kojem ćemo ispijati kakao uz zahvalnost i namjeru. Spojit ćemo se s njegovom mudrošću i ženskom, majčinskom energijom. Osjetit ćemo tu suptilnost i nježnost, zagrljaj tvojeg unutarnjeg bića i intuitivnost, predanost i konekciju.

Za druženje odredi namjeru, nešto što ti je važno, na čemu želiš raditi da ti se realizira. Sa sobom donesi i predmet koji simbolizira tu namjeru. Što ćemo točno raditi, otkrit ćeš na samom druženju. :)

KADA: 6. 3. 2022. (nedjelja), od 18 do 21 h. i GDJE: Cvjetno naselje, Zagreb.

CIJENA: 215 Kn. U cijenu je uključen i sirovi kakao iz Ecuadora kojeg ćemo ispijati.

Nakon prijave, dobit ćeš mail s podacima za uplatu, adresom i ostalim detaljnim uputama vezanih za nedjelju. Broj sudionika je OGRANIČEN.

PRIJAVI SE OVDJE:

Prijave su zatvorene. Sljedeći termin kakao ceremonije je: 22. 5. 2022. od 18 do 21h.

Vidimo se, veselim se,
Tina

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *