Intervju: na pragu 40-ih, htjela sam biti zdrava svojoj djeci (Mihaela Prins)

‘Imala sam veliku krivnju zbog moje loše prehrane. Danas volim sebe više nego svoju hranu! Bistrije misli, intuicija mi se poboljšala, nestali su bolovi u trbuhu i nadutost, izgubila sam 12 kg, a da uopće nisam planirala, to se dogodilo usput….’ – rekla je Mihaela.

Moja gošća, Mihaela Prins, podijelila je s nama kako si je kroz promjenu prehrane i holistički pristup vratila život.

‘Hvala ti Tina što si mi vratila život. I to bez pretjerivanja.
Već dugo sam imala potrebu prijeći na čistu prehranu, ali to mi se činilo nedostižnim, rezervirano za posebne ljude, i nisam se smatrala jednim od njih. Sada, moj život se transformira na bolje i uživam u promatranju tih promjena. Kao najveći uspjeh tvog programa istaknula bih promjenu svijesti da zaista možeš promijeniti sebe ako imaš dovoljno MOTIVACIJE i pronađeš ALATE koji rezoniraju s tvojom energijom!’ – ovako se Mihaela osjećala i 6 mjeseci nakon što je završila moj online program. Nije trajalo koliko i neka kratka dijeta, sa yo-yo efektom nakon. :)

Ako tražiš transformaciju ne samo svoje prehrane, nego i kompletnog života, uključi se u moj 6-tjedni transformativni program: O.BILJE u tebi, koji kreće 12.2.2024. Prijave su moguće ovdje, samo do petka 9.2.2024. u 22h.

Slobodno podijeli ovu iznimnu priču sa svakim kome misliš da bi mu/joj mogla pomoći:
Trajanje (20 minuta).

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)