Lioness Cacao Temple (Zagreb, 10.2.)

Ispred nas je novi Lioness Cacao Temple! 

Tema: magnetičnost!

Magnetičnost je nevidljiva sila koja privlači, povezuje i stvara neodoljive veze. “Magnetičnost” – tajna privlačnosti koju svaka od nas nosi u sebi. Što čini da neke žene zrače energijom koja jednostavno privlači ljude, prilike i pozitivne promjene? Kako aktivirati tu skrivenu snagu koja transformira naš život, odnose i ostvarenja snova?

Ovaj put, otkrivamo kako se magnetičnost može aktivirati i koristiti za privlačenje onoga što želimo u životu. Kroz duboku introspekciju, ceremonijalni kakao i vježbe, istražit ćemo kako naša unutarnja energija i stavovi oblikuju našu vanjsku stvarnost. Pridruži nam se u otkrivanju kako postati magnetične za ljubav, uspjeh, zdravlje i obilje.

Prethodna druženja dokaz su da smo željne podrške, otkrivanja sebe, prepuštanja, osnaživanja, oslobađanja, te tople, sestrinske energije, koja je tu da slavi drugu ženu u njenom bivanju i ljepoti.

Uspavane lavice, vrijeme je da probudimo i prigrlimo ono što uistinu jesmo. 

Iskoristi ovih 4 sata da zaviriš u sebe, postaviš si ona pitanja koja već dugo odgađaš i zagrabi u odgovore koji postaju dostupniji zahvaljujući cacao medicini, energiji grupe, ali i svetom prostoru kojeg ćemo zajedno definirati i stvoriti. Opusti se. Osnaži se. Probudi se.

Dolazim! 

Ceremonijalni kakao: Više od običnog napitka, ovaj drevni eliksir simbolizira žensku energiju i pomaže nam da komuniciramo s našim emocionalnim tijelom. Kroz njega ćemo zaroniti u prostor srca, gdje se rađaju odgovori i podrška za naše želje.

Koncept lavice: Lavica simbolizira snagu, zaštitu, kreativnost i intuiciju. Nauči kako osluškivati svoj unutarnji glas i pronaći svoju snagu da hrabro izrazite svoje želje.

Upravo to mi treba!

Kakao je medicina koja je otvorila moje srce i povezala me sa mnogim razinama postojanja. Upravo zato, širim i dalje ovu prekrasnu biljku koja je samo veliki podsjetnik na to da smo jedno s prirodom.

U nedjelju ćemo ispijati kakao uz zahvalnost i namjeru. Spojit ćemo se s njegovom mudrošću i ženskom, majčinskom energijom. Osjetit ćemo tu suptilnost i nježnost, zagrljaj tvojeg unutarnjeg bića i intuitivnost, predanost i konekciju.

Za druženje odredi namjeru, nešto što ti je važno, na čemu želiš raditi da ti se realizira. Sa sobom donesi i predmet koji simbolizira tu namjeru. 

Jedva čekam, prijavljujem se!

PRAKTIČNE INFORMACIJE:
Datum održavanja: 10.2.2024., SUBOTA
Vrijeme: 17 – 21 sat (4 sata)
Mjesto: Zagreb
Cijena: 50 EUR.

U cijenu je uključen ceremonijalni kakao, kojeg ćemo ispijati, kao i sav ostali materijal i tehnike koje ćemo raditi. Svaku od vas očekuje i POKLON.

POSEBNA POGODNOST: ako dovedeš još jednu (ili više) lavica sa sobom, cijena je za svaku od vas niža i iznosi 45 EUR/osoba.

Budući da se družimo 4 sata, možemo reći da je to ustvari i poludnevni retreat, na kojem ćeš imati vremena proći kroz mnoge faze i slojeve svojih emocija i bivanja, čemu se neizmjerno veselim.

Nakon prijave, dobit ćeš mail s podacima za uplatu, točnom adresom i ostalim detaljnim uputama vezanim za nedjelju. Broj sudionica je OGRANIČEN.

PRIJAVI SE OVDJE: 

  PODACI ZA UPLATU:
  IBAN: HR1124020061140333091
  Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
  Poziv na broj: 2024
  Za uplate iz inozemstva: SWIFT: ESBCHR22, Erste&Steiermaerkische bank d.d. 
  Iznos: 50 EUR 
  Opis plaćanja: Lioness Cacao Temple

  Cijena u kunama: 376,72 kn.
  PDV uključen u cijenu.
  Ako je potrebno izdati R1 račun, javi mi to na zelenarium@gmail.com, odmah nakon prijave.


  PROGRAM:

  1. Upoznavanje
  2. Stvaranje i otvaranje svetog i sigurnog prostora
  3. Ispijanje kakaa uz ceremoniju i postavljanje namjera
  4. Meditacija za aktivaciju kakao medicine
  5. Vježbe vezane uz TEMU.
  6. Završni krug utisaka i zahvale
  7. POKLON za svaku vas. <3

  MOJ CILJ:

  Posebna mi je strast buditi žene, da izađu iz uloga ‘super-žena’ u kojima će uvijek učiniti sve za druge, a u kojima nigdje nema njih samih. Učim ih kako izbjeći greške koje sam ja radila.

  Pomažem im u odabiru hrane i micanju ograničavajućih misli i osjećaja, kako bi zagrlile sebe u zdravlju, vitalnosti, radosti, ljubavi, igri, senzualnosti i životu.

  Ovo je moj san koji postaje stvarnost. Jako se veselim!
  Tina

  Podijeli ovu priču s drugima...
  Share on Facebook
  Facebook
  Pin on Pinterest
  Pinterest
  Tweet about this on Twitter
  Twitter

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)