Znaš li što ćeš “kuhati” za Uskrs? Imam rješenje za tebe.

Koliko god voliš pripremati obroke za sebe i drage ljude, često ne znaš što ćeš pripremiti. Često ti nedostaje inspiracija. Često želiš probati nešto novo. “Muke po pripremanju obroka” najviše su izražene tijekom blagdana. Zato ja ove godine imam rješenje za sve sirovojelce, ali i za one koji žele nešto novo ili provesti manje vremena uz pećnicu. :)

Kad sam se prvi put susrela s Uskrsom, a bila sam sirovojelac, moram priznati da je bilo teško. Kako zamijeniti šunku, francusku salatu, pisanice? Kako da ja pripremim sirov uskršnji ručak? Postoji li uopće zamjena za francusku salatu i šunku? Imam dobru vijest za tebe – postoji. Vijest je zapravo fantastična jer je zamjena jako ukusna. Tvoje nepce će uživati u rapsodiji okusa, a tijelo nakon doručka, ručka i deserta neće tražiti krevet nego će biti puno poleta i elana. Zanima li te kako? Zanima li te koji su to recepti? Ako da, čitaj dalje. :)

IZ KNJIŽICE RECEPATA: Kruh s bademima i lukom

Odlučila sam svoje dugogodišnje iskustvo prenijeti baš tebi. Želim ti pomoći da ovaj Uskrs napraviš pravu malu gozbicu slanih i slatkih jela, bez kuhanja, bez razmišljanja što ti je potrebno, bez stresa. Uskrs će ti ove godine biti onakav kako je zamišljen – miran i sretan, bez obzira na okolnosti. Sigurno se pitaš kako ću ti pomoći? :)

Napravila sam knjižicu “Sirovi recepti za Uskrs by Zelenarium”. U knjižici ćeš naći slane i slatke recepte. Slani recepti poslužit će ti za doručak i ručak, a slastice za desert nakon glavnog obroka ili kada ti srce poželi nešto slatko. :) Želim ti reći da ovo neće biti obični slani i slatki recepti već zamjena za tradicionalne uskršnje recepte. Ti ćeš isto na svom stolu imati “šunku”, “francusku salatu”, “jaja”, “pincu”, ali na sirovi i veganski način. Nećeš kuhati, nećeš jesti namirnice životinjskog porijekla. Zamisli, imat ćeš šunku na vegansko – sirovi način. Nije li ljepota ovog načina prehrane čarobna? :)

Želim knjižicu

IZ KNJIŽICE RECEPATA: Sir od suncokretovih sjemenki

Sad kad znaš što sam smislila da ti olakšam pripremu uskršnjih jela, sigurna sam da se pitaš kako možeš doći do knjižice s receptima. Sigurno ću te dodatno razveseliti ako ti kažem da ćeš knjižicu s receptima dobiti jednim klikom, u .pdf obliku. Poslat ću ti ju na e-mail nakon što ispuniš obrazac i uplatiš.

Imaš dvije opcije:

  • prva opcija je knjižica recepata s popisom namirnica, opisom postupka i fotografijama jela.
  • druga opcija je ista takva knjižica uz koju ćeš dobiti i video recepte. Snimila sam pripremu svakog obroka iz knjižice, što ti sigurno može olakšati jer ćeš vidjeti postupak, ali ćeš i čuti neke savjete vezane uz pripremu jela. Saznat ćeš gdje sam nabavila namirnice, što ako ne možeš naći neku namirnicu i mnoge druge korisne informacije.

Zanima me

IZ KNJIŽICE RECEPATA: Salata s hrenom, mladim lukom i rotkvicama

Cijena prve opcije (knjižica s receptima) je 50 kuna, a cijena druge opcije (knjižica s receptima plus video recepti) je 125 kuna. Knjižica je dostupna odmah, tako da imaš sasvim dovoljno da organiziraš kupnju namirnica bez stresa i pripremiš svoje nove najdraže uskršnje obroke. :) Želiš li knjižicu, molim te, ispuni kontakt formu koja ti se nalazi odmah u nastavku. :)

 

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Iznos: 50 kn ili 125 kn
Opis plaćanja: Knjižica recepti ili Knjižica recepti i video

Svi kupci knjižice kroz cijeli travanj će moći ostvariti 15% popusta u Greencajgu (osim na proizvode koji nisu na akciji).

IZ KNJIŽICE RECEPATA: Slatki kruh (Biskupski kruh)

Želim ti predivan Uskrs, želim ti da obogatiš svoje nepce novim okusima, želim ti da uz tebe, u blagdanskom stolu uživa i tvoja obitelj. :)

IZ KNJIŽICE RECEPATA: Čokoladne praline uskršnjih oblika

Tina 💚

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 misao o “Znaš li što ćeš “kuhati” za Uskrs? Imam rješenje za tebe.

  1. Povratni ping: Zelenarium izazov: Ručaj bez kuhanja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *