Zelenarium ugošćuje: Sportski cilj kao izazov suvremenog života, Dejan Patrčević, 6. 4. 2019.

Sofine i Zelenarium ti predstavljaju Dejana Patrčevića i Adriatic Coaching Team

Za sve koji još nisu imali priliku upoznati ga, Dejan je Ironman s najboljim hrvatskim rezultatom, ambasador ‘Wings for life’ utrke, ambasador ‘IFEEL Slovenia Ironman 70.3’, a najviše veliki motivator za sve što je prirodno, umjereno i zdravo! Iako ti možda riječ ‘umjereno’ zvuči čudno uz riječ Ironman, vjeruj da ovaj trenerski tim čini nemoguće mogućim.

Adriatic Coaching nudi individualnu poduku i izradu adekvatnog trening programa uz nadzor i dodatna savjetovanja o ekonomičnosti izvedbe, sportskoj prehrani, istezanju i treningu snage u ostvarenju odabranog sportsko-rekreativnog cilja u sportovima poput plivanja, trčanja, biciklizma i triatlona.
 
Oduvijek želiš trčati, ali nemaš volje, ne znaš kako krenuti, kako naći vrijeme?
 
Bez obzira jesi li početnik ili već iskusni sportaš, sve što želiš znati o trčanju, biciklizmu, plivanju, Ironmanu ili jednostavno trebaš motivaciju za dalje, možeš čuti u subotu 6. 4. 2019. u prostorima Zelenariuma s početkom u 18:30 sati, uz predavanje i druženje s Dejanom.
Osim same edukacije o trkačkim treninzima i kako funkcionira i djeluje Adriatic Coaching team, Zelenarium će omogućiti da se osjećaš simply sofine i pripremiti smoothie za oporavak nakon trkačkog treninga!
 
Sve što želimo je prenijeti ovu zarazu i na tebe… to nevjerojatno bogato sportsko iskustvo!

Cijena: 100 kn. Kao sudionik, dobit ćeš popust od 10% na pohađanje Zelenarium Male škole sirove hrane, Sofine poklon te na poklon dobivaš inspiraciju, motivaciju i Adriatic Coaching podršku. Naravno, miksat ćemo poseban smoothie, a bit će i slatkog.

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih družionica, Malih škola sirove hrane, radionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Predavanje, travanj 2019.
Vidimo se!
Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)