RAW retreat u Istri s Tinom: 4 dana na sirovoj prehrani

Nakon održanog mog prvog retreata, post na sokovima, jako sam motivirana za kreiranje i organizaciju novih retreata. Utisci s prvog retreata su nadmašili sva moja očekivanja!

Za svibanj sam osmislila druženje cijeli produženi vikend SAMO na SIROVOJ prehrani. Pripreme obroka bit će zajedničke, uz istovremene radionice sirove hrane, koje će ti dati povjerenje i sigurnost da samostalno nastaviš pripremati sirove obroke.

Što sam osmislila?

Družit ćemo se 4 dana na SIROVOJ HRANI. Mnogi mi se javljaju i kažu kako bi voljeli biti na sirovoj prehrani, ali misle da ne mogu to doma realizirati. Treba im grupa, podrška i neko mjesto koje nije doma. Dakle, to je upravo takva grupa i takav retreat. 

Svako jutro ćemo zajednički započeti dan s mojim dnevnim rutinama, uz tehnike opuštanja, vizualizacije i podrške, sirovu hranu ćemo pripremati dovoljno puta da vam neće nedostajati hrane, a niti ćete biti gladni. Uz to, prenijet ću vam mnoge svoje savjete vezano uz kvalitetnu promjenu prehrane. 

Moja osobna transformacija počela je prije gotovo 10 godina i traje i dalje. Svojom promjenom motiviram mnoge jer ulijevam povjerenje da je moguće promijeniti stil života, način prehrane i ono što radiš. Moguće je živjeti život obilježen strašću i ljubavlju za život. To je ono što, uz sirovu hranu, želim prenijeti i na tebe u ovih 4 dana.

Vikend ćemo obilježiti šetnjama, plesom, zajedničkim vježbama koje će probuditi i produbiti tvoju povezanost sa sobom, ali i s drugima. Imamo saunu i bazen, ali prije svega imamo vrijeme i mjesto za sebe. Vrijeme da zastanemo i obratimo pažnju na to kako se osjećamo.

Završnu večer obilježit ćemo kakao ceremonijom. 

GOŠĆA RETREATA: Kako bismo dobili podršku kroz POKRET, na ovom retreatu će nam se pridružiti i moja draga prijateljica: Romana Soldo. Budući da sam sama iskusila moć njenog vođenja kroz plesne radionice i meditacije, jako se veselim što ćete i vi imati priliku to osjetiti.

Romanu je proučavanje pokreta i dinamičke meditacije zadnjih 20 godina odvelo na putovanje kroz učenja raznih drevnih i urbanih kultura, te potaklo na istraživanje kako energija priča kroz naša tijela i komunicira s prirodom oko nas. Završila je i metodu 5Ritmova, koju strastveno podučava i koristi je kao bazu za svoj rad.

“Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom vodilo me kroz razne plesne škole, edukacije, meditativne i duhovne prakse. Susret s ovom praksom naučio me kako da se maknem samoj sebi s puta, na jednostavan i prirodan način kroz pokret, uvidim da je tijelo i vlastita energija – najbolji učitelj. Vraćanjem pažnje na tijelo, osluškujući tjelesni osjećaj/govor, u vlastitom ritmu ponovo se povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.”

 

GOST U SUBOTU:

Istarski fine dining RAW chef, Moris Žiković, posjetit će nas u subotu i zajedno s nama pripremiti SIROVU verziju ISTARSKIH DELICIJA za večeru.

 

Za koga je ovaj retreat?

 • za početnike
 • za iskusne u sirovoj prehrani 
 • za one koji žele biti u lakoći neradnog vikenda i koji žele uroniti u svoje dubine

Odnosno, za sve vas koji vjerujete u snagu biljne hrane i moć naših tijela i mogućnosti našeg bića, za sve vas koji želite to iskusiti na sebi, ali i za vas koji želite 4 dana kvalitetnog druženja i vremena za sebe.

Gdje se održava?

Dvori od Škrapi, u prekrasnim kamenim kućama, između Pazina i Motovuna.

Kada? Od 13. – 16. 5. 2022.

Cijena? Cijena za RANE UPLATE do 26. 4. 2022. iznosi: 2.900 kn. Za uplate od 27.4., cijena je 3.200 kn.

ISKORISTI POSEBNU POGODNOST! Ako sa sobom dovedeš partnera/partnericu/prijatelja/prijateljicu, za njega/nju vrijedi cijena uz 15% popusta! Umjesto 3.200 kn, ostvarujete 480 kn popusta, tako da je cijena za drugu osobu: 2.720 kn. Promjena je uvijek lakša u dvoje. :)

Što je uključeno u cijenu?

Dijeljeni smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama*, hrana te dodatni spomenuti sadržaj. Prijevoz nije uključen.

*Ako inzistiraš na jednokrevetnoj sobi, javi mi se za nadoplatu.

 

Prijavi se ovdje:

  Mjesto možeš rezervirati jedino prijavom i uplatom.

  Nakon prijave i uplate, poslat ću ti upute, detaljniji raspored, link za povezivanje s ostalim sudionicima retreata (radi dogovora oko prijevoza i slično).

   

  Odgovori nekih od sudionika proljetnog retreata, na pitanje: Što ćete ponijeti sa sobom s ovog retreata?

  • Osjećaj smirenosti i sreće. 
  • Ljubav prema svima.
  • Povratak sebi, smirenost, odluka, poticaj, potruditi se biti najbolja verzija sebe.
  • Mir i snažna odluka.
  • Zadovoljstvo. Ustrajnost. Ponos.

  Jako, jako, jako se veselim!

  Tina

  O meni, Tina More:

  Autorica sam i osnivačica bloga o sirovoj hrani Zelenarium i učiteljica i trenerica osobnog rasta i razvoja. Bivša sam menadžerica, s 20-godišnjim stažem u svijetu financija, koja je prije 5 godina odlučila otvoriti novo poglavlje u svom životu. Dala sam otkaz i odlučila se u potpunosti posvetiti nečemu što mi srce čini ispunjenim. Pitat ćeš se, što bi to moglo biti? Moja želja i strast da dotaknem što je moguće više ljudi i naučim ih kako mogu živjeti jednostavnije, a opet intenzivnije, svjesnije. Jer, ako sam mogla ja, mogu i ostali. Vrlo brzo pokazalo se da je moja odluka bila ispravna.

   
   
  Podijeli ovu priču s drugima...
  Share on Facebook
  Facebook
  Pin on Pinterest
  Pinterest
  Tweet about this on Twitter
  Twitter

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *