Nakd: sirove pločice i kuglice

Često se nađem u situaciji da sam u gradu, gladna, treba mi nešto da na brzinu utažim glad, a u torbi ne mogu pronaći baš nikakvu zalihu nečega što sam spremila za takve S.O.S. trenutke. Do sada je jedino rješenje bilo – banana u najbližem dućanu. Jedina stvar koju ne moram prati da bi ju pojela, a sirova je.

Otkako su se na tržištu pojavile sirove pločice, spašena sam. :) Nakd pločice i kuglice su veganske, sirove, bez aditiva, bez glutena, bez laktoze i bez dodanih šećera. Može li bolje? O da, može. :) Nakd pločice dostupne su ne samo u dućanima zdrave i bio hrane već i na mnogim kioscima, ali i na benzinskim postajama. To me posebno veseli jer mi se čini da smo se ipak pomalo približili Americi gdje je ovakve stvari moguće naći praktički na svakom uglu.

Ovako pripremljene i zapakirane mogu biti međuobrok na poslu, u školi, nakon treninga, na putovanju, ponesite ih u kino, počastite nenadane goste… :) Možete ih servirati uz bademovo mlijeko ili kakao s mlijekom od lješnjaka.

Jako mi se sviđa tekst otisnut na ambalaži jer se u potpunosti slaže s porukom koju i ja želim prenijeti vama: ‘Join the Wholefood Revolution. Replace over-processed foods with nourishing wholefoods and get ready to be happy. This satisfying slice of simple goodness is a great place to start. Hope you love it as much as we do! Nature is nice.’ U prijevodu: ‘Pridruži se Revoluciji cjelovite hrane. Zamijeni prekomjerno obrađenu hranu hranjivim, cjelovitim proizvodima i pripremi se da budeš sretan. Ova zadovoljavajuća porcija jednostavne dobrote je idealan početak. Nadamo se da će se i tebi svidjeti kao i nama! Priroda je lijepa.’

 

OKUSI:

Nakd pločice su dostupne u četiri okusa, a kuglice u dva.

COCOA ORANGE (kakao i naranča) – datulje, indijski oraščići, grožđice, kakao i prirodna aroma naranče:

 

COCOA DELIGHT (kakao zadovoljstvo) – datulje, indijski oraščići, grožđice, kakao i prirodna aroma:

 

CASHEW COOKIE (kolačić s indijskim oraščićima) – indijski oraščići i datulje:

 

BERRY DELIGHT (malina zadovoljstvo) – datulje, indijski oraščići, grožđice, maline i prirodna aroma:

 

COCONUT BLISS (kokos blaženstvo) – datulje, indijski oraščići, grožđice, kakao, kokos, rižino brašno i prirodna aroma:

 

STRAWBERRIES & CREAM (jagode i vrhnje) – datulje, indijski oraščići, grožđice, rižino brašno i prirodna aroma:

 

I zato, sljedeći put kad se nađete gladni u gradu, sjetite se mene i potražite Nakd. Made in Britain. :)

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *