Jutarnji Mind Gym by Tina, travanj 2022.

Iskoristi jutarnjih 30 minuta da kreiraš svoj dan! 

Jednom davno sam na jednom predavanju čula kako je predavačica rekla: ‘Došla sam do faze života kad si svjesno kreiram dan i život.’ U tom trenutku činilo mi se da je izašla iz bajke sa čarobnim štapićem, ali me dovoljno zaintrigiralo da istražujem dalje.

Danas, razumijem da je u njenoj rečenici najvažnija riječ bila ‘svjesno’. Jer, mi ionako uvijek kreiramo svoj život, samo što to najčešće činimo nesvjesno.

Ako se ujutro budiš s mislima brige, odmah se ujutro sjetiš napornog projekta ili ‘gadnog’ sastanka koji te čeka, prizoveš strah o novcu, brigu o zdravlju, tugu zbog partnera,… TI KREIRAŠ!

Pozivam te da prihvatiš ovih 7 dana i iskoristiš ih za potpuno drugačije jutro tj. početak dana. Samo 30 minuta družit ćemo se preko Zooma svako jutro od 7 do 7:30, od 18. – 24. 4. 2022.

Odredi predznak svom danu, oboji ga u boje emocija koje želiš, makni stres prije nego što zakoračiš iz kreveta. Uživaj u danu, u životu.

Napomena: Prilikom prijave na Zoom, ne moraš imati uključenu kameru.

Cijena za svih 7 dana je: 170 kn (23 EUR).

Nakon prijave, na mail ću ti poslati link na Zoom i podatke za uplatu.

PRIJAVI SE OVDJE:

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekom od budućih događanja. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

Vidimo se, veselim se,

Tina

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *