Intervju: Luka Hinić od 4 autoimune bolesti, uz voće, povrće i postove – do zdravlja

Kako je Luka, nakon četiri autoimune bolesti (Crohn, autoimuni hepatitis, gastritis i reumatoidni artritis) i mnogih bolnih simptoma, uz velike količine voća, povrća i postova, sada već više od 3 godine zdrav, saznat ćeš u ovom intervjuu.

Ujedno ćeš saznati kako je na svom putu iscjeljenja održavao motivaciju, našao povjerenje u proces i je li hrana jedino što je na tom putu promijenio.

Ako osjećaš da poznaješ nekoga kome bi ova priča mogla pomoći, uliti nadu, dati motivaciju, molim te, podijeli link na ovaj video:

 

Luka Hinić je danas detoks specijalist prema dr. Robertu Morseu i upravo zbog njegovog vlastitog ogromnog iskustva i iskustva s drugima, u suradnji s njim, organiziram 5-dnevni post na sokovima, koji počinje preksutra, u petak. Pridruži nam se: https://zelenarium.com/5-dnevni-izazov-post-na-sokovima-by-tinaluka/

Intervju je nastao u sklopu zadnjeg Winter Smoothie Challengea Zelenariuma, u kojem je Luka bio jedan od 6 iznimnih gostiju, koji svojim primjerom mogu poslužiti samo kao motivacija. Ostali intervjui bit će dostupni uskoro.

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)