Lioness Cacao Temple (Zagreb, 17.12.)

UPDATE: Prosinac je iza nas, novi datum je 14.1.2024. Niže možeš odmah rezervirati svoje mjesto! Tema za siječanj će biti drugačija.
Ispred nas je novi Lioness Cacao Temple! 

Tema: Što STVARNO ŽELIŠ?

Koliko smo (na ovim našim prostorima) zaglavile u odvojenosti i otuđenosti od naših iskonskih, dubokih, pravih želja, težnji, žudnji govori i činjenica da u hrvatskom jeziku niti nemamo riječ koja bi razlučila značenje engleskog Desires, u odnosu na Wishes.

Kako često si dopuštaš da istinski definiraš što želiš? 

Što se događa kada ne komuniciramo svoje želje?

  • Samopouzdanje se topi: Zanemarujući svoje prave želje, postupno gubimo vjeru u sebe. To je kao da svaki put kada šutimo, malo izgubimo sebe.
  • Veze postaju plitke: Autentični odnosi zahtijevaju otvorenost. Ako ne izražavamo što želimo, veze s drugima ostaju na površini, bez prilike za pravo povezivanje.
  • Zamrznuti potencijal: Neizražavanje želja znači da propuštamo prilike za rast. Kao da stojimo na raskrižju, ali nikada ne napravimo korak naprijed.

Pridruži nam se i otkrij kako osvijestiti, prihvatiti i izraziti svoje želje, postajući istinski svoja.

Prethodna druženja dokaz su da smo željne podrške, otkrivanja sebe, prepuštanja, osnaživanja, oslobađanja, te tople, sestrinske energije, koja je tu da slavi drugu ženu u njenom bivanju i ljepoti.

Uspavane lavice, vrijeme je da probudimo i prigrlimo ono što uistinu jesmo. 

Iskoristi ovih 4 sata da zaviriš u sebe, postaviš si ona pitanja koja već dugo odgađaš i zagrabi u odgovore koji postaju dostupniji zahvaljujući cacao medicini, energiji grupe, ali i svetom prostoru kojeg ćemo zajedno definirati i stvoriti. Opusti se. Osnaži se. Probudi se.

Dolazim! 

Ceremonijalni kakao: Više od običnog napitka, ovaj drevni eliksir simbolizira žensku energiju i pomaže nam da komuniciramo s našim emocionalnim tijelom. Kroz njega ćemo zaroniti u prostor srca, gdje se rađaju odgovori i podrška za naše želje.

Koncept lavice: Lavica simbolizira snagu, zaštitu, kreativnost i intuiciju. Nauči kako osluškivati svoj unutarnji glas i pronaći svoju snagu da hrabro izrazite svoje želje.

Tvoje putovanje: Počinje s introspekcijom i vodi do osvještavanja vlastitih želja. Ovaj program je dizajniran da te podrži u ovom procesu, pružajući ti alate i tehnike za prepoznavanje i izražavanje tvojih dubokih želja.

Upravo to mi treba!

Kakao je medicina koja je otvorila moje srce i povezala me sa mnogim razinama postojanja. Upravo zato, širim i dalje ovu prekrasnu biljku koja je samo veliki podsjetnik na to da smo jedno s prirodom.

U nedjelju ćemo ispijati kakao uz zahvalnost i namjeru. Spojit ćemo se s njegovom mudrošću i ženskom, majčinskom energijom. Osjetit ćemo tu suptilnost i nježnost, zagrljaj tvojeg unutarnjeg bića i intuitivnost, predanost i konekciju.

Za druženje odredi namjeru, nešto što ti je važno, na čemu želiš raditi da ti se realizira. Sa sobom donesi i predmet koji simbolizira tu namjeru. 

Jedva čekam, prijavljujem se!

PRAKTIČNE INFORMACIJE:
Datum održavanja: 17. 12. 2023. (nedjelja). NAPOMENA: zbog velikog interesa za sljedeći termin, u nastavku se možeš odmah prijaviti i za 14.1.2024. (nedjelja, 15-19h)
Vrijeme: 15 – 19 sati (4 sata)
Mjesto: Zagreb
Cijena: 50 EUR.

U cijenu je uključen ceremonijalni kakao, kojeg ćemo ispijati, kao i sav ostali materijal i tehnike koje ćemo raditi. Svaku od vas očekuje i POKLON.

POSEBNA POGODNOST: ako dovedeš još jednu (ili više) lavica sa sobom, cijena je za svaku od vas niža i iznosi 45 EUR/osoba.

Budući da se družimo 4 sata, možemo reći da je to ustvari i poludnevni retreat, na kojem ćeš imati vremena proći kroz mnoge faze i slojeve svojih emocija i bivanja, čemu se neizmjerno veselim.

Nakon prijave, dobit ćeš mail s podacima za uplatu, točnom adresom i ostalim detaljnim uputama vezanim za nedjelju. Broj sudionica je OGRANIČEN.

PRIJAVI SE OVDJE: 

Prijave su zatvorene. Pridruži nam se i u FB grupi Lioness Temple by Tina More, gdje ćemo dijeliti nova događanja, znanja i ideje. Vidimo se na nekom od budućih templova. Ideja i tema je mnogo. Veselim se svim novim druženjima!

Predbilježi se na newsletter i prati novosti i najave događanja Zelenariuma.

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: 2023
Za uplate iz inozemstva: SWIFT: ESBCHR22, Erste&Steiermaerkische bank d.d. 
Iznos: 50 EUR 
Opis plaćanja: Lioness Cacao Temple, datum održavanja

Cijena u kunama: 376,72 kn.
PDV uključen u cijenu.
Ako je potrebno izdati R1 račun, javi mi to na zelenarium@gmail.com, odmah nakon prijave.


PROGRAM:

  1. Upoznavanje
  2. Stvaranje i otvaranje svetog i sigurnog prostora
  3. Ispijanje kakaa uz ceremoniju i postavljanje namjera
  4. Meditacija za aktivaciju kakao medicine
  5. Vježbe vezane uz TEMU.
  6. Završni krug utisaka i zahvale
  7. POKLON za svaku vas. <3

MOJ CILJ:

Posebna mi je strast buditi žene, da izađu iz uloga ‘super-žena’ u kojima će uvijek učiniti sve za druge, a u kojima nigdje nema njih samih. Učim ih kako izbjeći greške koje sam ja radila.

Pomažem im u odabiru hrane i micanju ograničavajućih misli i osjećaja, kako bi zagrlile sebe u zdravlju, vitalnosti, radosti, ljubavi, igri, senzualnosti i životu.

Ovo je moj san koji postaje stvarnost. Jako se veselim!
Tina

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)