Božićna radionica: Aromaterapija na koži i na tanjuru, Zagreb, 18.12.2018.

Pridruži se ovoj blagdanskoj edukativnoj poslastici koju su za tebe pripremili Tina Uglješić i Saša Radulović. Osvijesti važnost kvalitetne prirodne kozmetike, kao i njenu primjenjivost i u prehrani. Nauči pripremati kvalitetnu prirodnu kozmetiku za dermalnu primjenu, kao i recepte bez kuhanja u kojima ćemo koristiti jestive aromaterapeutske sastojke.
 
Tina i Saša odlučili su nagraditi te ovom blagdanskom radionicom za tijelo i dušu po atraktivnoj cijeni.

PREDAVAČI:

Tina Uglješić je majstorica recepata sirove hrane s već gotovo 6 godina iskustva na ovom području. Na svom blogu Zelenarium inspirira ljude s jednostavnim i ukusnim receptima za koje nije potrebno kuhanje i pečenje, a koji osiguravaju zdravlje i vitalnost. Tina je ostavila dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedila svoje zdravlje te je i sama svjedok kolika je moć hrane. Zato je odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Saša Radulović se već 13 godina svakodnevno bavi aromaterapijom i smatraju ga najaktivnijim aromaterapeutom u regiji. Vodi udrugu Anias de Moras koja je posvećena edukaciji o aromaterapiji. Kao i Tina sa sirovom hranom, snažno je posvećen ideji da svoju ljubav prema aromaterapiji prenese na druge. Tako je prije dvije godine pokrenuo projekt aromaterapije u hrvatskim školama, koji je naišao na oduševljenje učenika, polaznika njegovih predavanja i radionica. Svoju ljubav prema aromaterapiji uspio je prenijeti i na Tinu, zahvaljujući čemu Tina već godinama sama izrađuje svoje kreme za lice. Dodatno, Tina je završila i Sašinu školu aromaterapije, nakon koje je započela s primjenom eteričnih ulja i hidrolata i u svojim receptima.

IDEJA I TEMA:

Na radionici ćemo spojiti aromaterapiju koja se primjenjuje na koži i aromaterapiju koja se primjenjuje na tanjuru te ćeš u četiri sata naučiti kako pripremiti:

  • balzam za usnice
  • piling za lice i tijelo
  • šumeće kuglice za kupanje
  • topli kakao napitak od biljnog mlijeka s eteričnim uljima
  • aromatične zimske kuglice (jestive :))

Ono što će od sastojaka Saša obraditi u svojoj kozmetici, to će Tina uključiti u svoje recepte. Tako ćemo te naučiti da prirodna kozmetika mora biti jestiva (da bi bila zdrava!), a ujedno ćeš se uvjeriti i kako aromaterapeutski pripravci mogu biti ukusni.

KADA I GDJE: 18.12.2018. od 17:30 do 21:30, u prostoru Zelenariuma, Trg Drage Iblera 5/3, Zagreb.
 
CIJENA: za prijave i uplate do 7.12. 2018. cijena je 260 kn. Za uplate od 8.12.2018., cijena je 290 kn. U cijenu je uključen sav materijal koji nam je potreban za izradu prirodne kozmetike, jela i pića, kao i degustacija. Sve izrađene balzame, pilinge i šumeće kuglice ponijet ćete kući.
 

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih Malih škola ili radionica. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave radionica. :)

Raspored ostalih radionica/predavanja Zelenariuma su ovdje. Ako na popisu nema radionice koja ti odgovara prema mjestu ili vremenu održavanja, uvijek me možeš kontaktirati.

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR9524840081106207494, Raiffeisenbank d.d.
Primatelj: Udruga Anias de Moras, Mesnička 16, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Božićna radionica.

Dobrodošlicu u čaroban aromaterapeutski svijet žele ti Tina i Saša!

 

 

Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 misli o “Božićna radionica: Aromaterapija na koži i na tanjuru, Zagreb, 18.12.2018.

  1. Povratni ping: Raspored Zelenarium događanja u prosincu 2018. - Zelenarium

  2. Povratni ping: Lavanda - aromaterapija na koži i na tanjuru, Zagreb, 8. 5. 2019. - Zelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)