Sirove užine za školu i posao, Zagreb, 11. 9. 2019.

Početak nove školske godine i povratak s godišnjih odmora za većinu ljudi znači i novi izazov, a to je priprema užine za školu i za posao. Vjerujem da se svaki dan pitaš: “Što ću jesti na poslu?” ili “Što ću ja jesti na poslu, a moje dijete u školi?”. Vječna pitanja koja često ostaju neodgovorena, a priprema obroka postaje stresna i na kraju frustrirajuća.

Ako su ti dnevne obaveze sve veće, nikako ne možeš dobiti utrku s vremenom (vrijeme je potrebno za razmišljanje o tome što će biti za užinu, za nabavku namirnica i za pripremu obroka), želiš jednostavnost pripreme obroka, želiš vrijeme koje inače provedeš za štednjakom iskoristiti za druženje s prijateljima i/ili obitelji (jer ove užine ne kuhamo i ne pečemo), ili jednostavno želiš više vremena provesti radeći nešto za sebe, onda si na pravoj “adresi”.  

Pridruži mi se na radionici 11. 9. 2019. (srijeda) od 17:30 do 20:30 sati i saznaj kako vrlo jednostavno, brzo i bez kuhanja možeš pripremiti užine koje će veseliti i tebe i djecu.

Brigu o užini prepusti meni, oslobodi si vrijeme za omiljene aktivnosti i od dosadne i stresne pripreme užine, napravi jednu zabavnu pripremu u kojoj će poželjeti sudjelovati i djeca (provjereno na mojoj djeci :)). 

Što ćeš naučiti: 

  • kako dobiti ideje za 5 tjednih sirovih užina za posao i školu (slatkih/slanih),
  • kako pripremiti jednostavne sirove užine koje daju energiju za rad i učenje,
  • kako kombinirati namirnice da užine budu ukusne za nepce i oku primamljive (čak i one namirnice koje taj dan imaš u frižideru),
  • kako skladištiti užinu i kako ju nositi na posao ili u školu,
  • kako napraviti užinu s kojom ćeš se htjeti pohvaliti na društvenim mrežama ;).

Važno: na radionicu mogu doći i potpuni početnici u sirovojelstvu, mogu doći i oni koji žele barem jedan sirovi obrok, a mogu doći i oni koji su godinama na sirovom načinu prehrane. Važna je volja jer radionica nudi rješenje za svakodnevnu brigu: Što spremiti za užinu? 

Gdje i kada: Zelenarium, Iblerov trg 5/3, Zagreb, 11. 9. 2019. (srijeda) od 17:30 do 20:30 sati.
 
Cijena za rane prijave i uplate do 7. 9.: ostvari nižu cijenu, plati 350 kn. Redovna cijena za uplate od 7. 9. i kasnije: 380 kn po osobi.
 
U cijenu je uključeno:
  • priprema obroka,
  • skripta s receptima s radionice,
  • degustacija svega pripremljenog.
Predavač: Tina Uglješić. Autorica sam bloga Zelenarium, s više od 6 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje i sama sam svjedok kolika je moć hrane, stoga sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život. Veliki izazov predstavljala mi je priprema užine koju sam nosila na posao, kao i užine koju sam spremala djeci za školu. Danas to i njima i meni predstavlja jedno veliko zadovoljstvo, zajedno provodimo kvalitetno vrijeme radeći nešto što volimo, a “na poklon” dobijemo dodatno vrijeme ta aktivnosti koje volimo. 

Ovo su samo neki dojmovi polaznika dosadašnjih edukacija, koji će ti još bolje opisati atmosferu i kvalitetu radionica koje održavam:

‘Prekrasno iskustvo. Puno novih informacija. Prekrasni ljudi. Energija! Tina toliko jednostavna, srdačna, iskrena! Recepti božanstveni! Ne možeš reći ne. Samo: molim još…’

‘Maštovito i kreativno kao i svaki puta. Volim tamari i može biti stalno u svakom receptu. :) Odlična učiteljica s puno savjeta!’

‘Ponovo jedva čekam sama ovo sve probati napraviti. Tina, inspiracijo moja. :)’

‘Hrana je predobra, prezentacija izuzetno inspirativna, ambijent ugodan – jedva čekam sljedeću :)

Prijave su zatvorene. Vidimo se na nekoj od budućih radionica, Malih škola sirove hrane, družionica ili online izazova. Predbilježi se na newsletter i prati novosti, recepte i najave događanja. :)

PODACI ZA UPLATU:
IBAN: HR1124020061140333091
Primatelj: Zelenarium, obrt za usluge, vl. Tina Uglješić, Vranićeva 21, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Opis plaćanja: Sirova užina za školu i posao, Zagreb
 
Dodaj Zelenarium radionicu “Sirove užine za školu i posao” u svoj Google kalendar: 

 
Ovo ljeto mi je bilo inspirativno, osmislila sam puno novih stvari, zato nemoj razmišljati, prijavi se i riješi se jedne velike brige oko pripreme užine, brige koju prenosiš iz dana u dan i brige koja se prenosi s koljena na koljeno. :)
 
Vidimo se! :)
 
Tina 
 
Podijeli ovu priču s drugima...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 misao o “Sirove užine za školu i posao, Zagreb, 11. 9. 2019.

  1. Povratni ping: Raspored događanja u rujnu i listopadu 2019. - Zelenarium

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *