Slider

Dođi na moj prvi Raw Thai Retreat.
8 dana (7 noći) toplog Tajlanda od 26.1. do 2.2.2019.

5 dana škole pripreme sirove hrane ♥ čista hrana ♥ zdrave misli ♥ odmor u luksuznom resortu ♥ motivacija ♥ 5 dana mentalnih tehnika ♥ tjelovježba ♥ odlično društvo ♥ dašak ljeta usred zime ♥ odmori svoju dušu uz šum oceana ♥ upoznaj mirise i boje Tajlanda ♥ prepusti se stručnom timu  

Tina

Kroz edukacije o sirovoj hrani koje održavam sad već gotovo 6 godina, osluškujući želje mojih polaznika, nastala je potreba da učenje o sirovoj hrani proširim na ostale aspekte našeg bića koji, osim tijela, obuhvaćaju i naš um i naš duh. Tajland se nametnuo kao idealna destinacija, gdje ću po prvi put ispuniti vaše želje na jednom mjestu.

Pridruži mi se na ovom osmodnevnom druženju u koje ću uložiti sva svoja znanja i svoje srce. Jer, zaslužuješ biti najbolja i najljepša verzija sebe, sada i ovdje.

Tina ♥

Za tebe je Raw Thai Retreat

 • ako te guši svakodnevica i tražiš način kako započeti životne promjene o kojima maštaš već dugo
 • ako previše radiš i muči te nezadovoljstvo svojim zdravljem, prehranom, izgledom, poslom, vezom, a nedostaje ti motivacije da se pokreneš
 • ako želiš promijeniti prehranu, a nedostaje ti motivacija za novi početak ili ako spadaš u one koji su već pokušali raditi na sebi/promijeniti navike/jesti sirovo i odustali puno puta
 • ako znaš da u tebi čuči najbolja verzija tebe, ali nikako da ju nađeš
 • ako voliš sirovu i čistu hranu, ali želiš naučiti više
 • ako oduvijek želiš na Tajland, a nemaš pravo društvo
 • ako se jednostavno želiš odmoriti na toplom i sunčanom mjestu, provesti vrijeme s ugodnim ljudima, naučiti nešto novo i zagrijati se i iznutra, dok kod tebe doma steže zima.

8 dana ne moraš brinuti o nikome i ničemu. Moj tim i ja ćemo brinuti o tebi.

Što je uključeno u cijenu/program

 • 8 dana (7 noćenja) u ekskluzivnom resortu Evason Hua Hin, puni pansion
 • doručak obuhvaća veliki izbor tropskog sezonskog voća, salate, smoothije, cijeđene sokove i biljnih mlijeka
 • ručak obuhvaća salate i izbor sirovih jela
 • večera će biti servirani obroci koje ćemo sami pripremati za vrijeme škole kuhanja
 • 5 dana x 3 sata škole kuhanja pod vodstvom vrhunskih šefova iz Blue Lotus – The Learning Center for Plant-Based Cuisine veganske, pretežno sirove hrane. Svi polaznici sudjelovat će u pripremi hrane.
 • 2 dana motivacijskih predavanja na temu sirove prehrane, koja uključuju i izradu plana dnevnih jelovnika, koje će voditi Tina
 • 3 dana x 2-3 sata predavanja na temu prehrane i funkcioniranja organizma tj. vraćanja zdravlja, koje će voditi Jovana
 • individualni sat savjetovanja s Tinom i Jovanom
 • 3 dana x 2-3 sata radionica mentalnih tehnika (anti jet-leg, praštanja, vizualizacije, tehnike disanja, balans mind-body-spirit, seksualnost,…), koje će voditi Ana
 • 7 dana jutarnjih grupnih istezanja
 • 7 dana jutarnjih grupnih meditacija
 • 1 grupni izlet (opcionalno)
 • zajedničke šetnje uz more
 • vožnja biciklima
 • jedan body-mind relaxing tretman uz obalu oceana
 • slobodno vrijeme (kupanje u bazenu ili u moru, sunčanje, šetnje, druženje, meditacije,…)
 • wi-fi u Evason Hua Hin resortu
 • tenis u Evason Hua Hin resortu – prema vlastitom odabiru
 • fitness u Evason Hua Hin resortu – prema vlastitom odabiru

Gdje: luksuzni resort Evason Hua Hin

Hua Hin udaljen je od Bankoka 3 sata vožnje, prema jugu. Kralj Rama VII sagradio je palaču na ovom mjestu još 1926. godine, koja je do danas ostala tajlandska ljetna palača kraljevske obitelji. Smješten je u Pranburi, uz samu obalu Tajlandskog zaljeva.

Play
Slider

Instruktori

Tina Uglješić

Autorica sam bloga Zelenarium, s gotovo 6 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje i sama sam postala svjedok kolika je moć hrane. Zato sam odlučila iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život. Upravo s tom željom nastao je i ovaj retreat. Pridruži mi se, promijeni se.

Blue Lotus Team

Blue Lotus – The Learning Center for Plant-Based Cuisine je škola biljne prehrane koja okuplja vrhunske edukatore i instruktore, koji će biti zaduženi za nas čak 5 dana po 3 sata i naučit će nas svim svojim tajnama i vještinama.

Jovana Durović

Jovanin hobi je postao njena strast i životna filozofija. Zdrava prehrana, zdravlje kao imperativ. Prije 20 godina joj je, zbog zakonskih obveza, ozbiljno narušeno zdravlje. Doktori nisu znali pomoći. Zahvalila im je i uzela svoje zdravlje u svoje ruke. Danas je Jovana, zahvaljujući prehrani, savršenog zdravlja. Kako i zašto, detaljno će nas poučiti na Tajlandu.

Ana Pejić

Ana je trenerica osobnog rasta i razvoja, učiteljica mentalnih tehnika, neverbalne komunikacije, brzog čitanja i Reikija. Mentalnim tehnikama bavi se dvadesetak godina, a svoje bogato znanje prenosi na druge već punih 8 godina.

Što možeš očekivati nakon retreata:

Vratit ćeš se kući zadovoljno, osnaženo, ispunjeno s novim znanjima o izboru i pripremi hrane koja pruža vitalnost, sreću i sjaj.

Smještaj i cijene

 

CIJENA PUNOG PANSIONA NA BAZI 8 DANA/7 NOĆENJA, SA SVIM EDUKACIJAMA I OSTALIM ŠTO JE UKLJUČENO U PROGRAM:

JEDNOKREVETNA SOBA – 14.480 Kn (po osobi)

DVOKREVETNA SOBA – 12.410 Kn (po osobi)

– – – 

PRIJAVE I UPLATE:

1. rata: 35% iznosa do 25.11.2018.

2. rata: 35% iznosa do 25.12.2018.

3. rata: 30% iznosa do 20.1.2019.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE, BEZ KAMATA:

Diners (do 6 rata), American Express, Maestro i Visa debitne kartice tekućeg računa PBZ d.d. (do 12 rata).

– – –

Nakon prijave, na mail ću ti poslati ponudu i detaljne upute i program za svih 8 dana.

VAŽNO: kako bismo osigurali što kvalitetniji program, ovaj retreat bit će za mali, ograničeni broj polaznika. Stoga, zauzmi svoje mjesto što prije.

POVEDI NEKOGA SA SOBOM: uz minimalnu nadoplatu, dovedi još nekoga sa sobom, tko neće sudjelovati u programu već samo želi uživati na Tajlandu i koristiti dvokrevetnu sobu s tobom, uz noćenje s doručkom (opcija ‘come with’). Cijena noćenja s doručkom za tu osobu je: 200 kn. Napomena: u ovom slučaju, cijena za tebe, polaznika punog aranžmana, je kao i u slučaju korištenja jednokrevetne sobe (14.480 Kn).

U slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktiraj na: zelenarium@gmail.com.

 

Što su o meni rekli polaznici dosadašnjih edukacija

 

‘Predivna Tina koja uživa u poslu kojim se bavi. Inspiracija u svakom pogledu! Hvala na svemu.’

‘Tina – jednostavna, organizirana, s lakoćom prenosi načine pripreme i “razbila” mi je uvjerenja da je to komplicirano za svakodnevni život. Uživala sam u načinu rada, u društvu s Tinom i ostalim članovima i naravno u FANTAZIJI OKUSA!’

‘Sve za 10. Tina: divna, strpljiva, vesela, simpatična, spremna svima odgovoriti, stručna.’

‘Već sam se naučila na standardno dobru i zanimljivu Tinu. Tina, uspijevaš približiti filozofiju sirovojelstva na običan dnevni pristup! Hvala ti!’

‘Poticajna, uvjerljiva, vesela prezentatorica.’>

‘Što reći? Čudesno, Tina čudesna!’

‘Savršeno, poticajno, veselim se budućim iskustvima s Tinom i ekipom!’